Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Ν.Ζηλανδίας

Η παράθεση των παρακάτω αναρτήσεων έγινε(χρειάζεται πολλή μετάφραση και μελέτη..) για να παρουσιαστεί(όσο γίνεται) η προηγμένη μελισσοκομία της Ν.Ζηλανδίας(θα μου πεις ρε φίλε εάν έβρεχε και εδώ 3000-4000mm βροχής θα σου έλεγα εγώ!!). Συμφωνώ αλλά....

Δεν έγινε ούτε για να το παίξω έξυπνος ή ξερόλας, αλλά για να πάρουμε μια ιδέα το τί γίνεται παγκοσμίως στον χώρο της μελισσοκομίας .

Μια χώρα, η οποία από την άλλη άκρη της γής, ''παίζει μπάλα'' σε πολλούς τομείς όπως γεωργία και κτηνοτροφία με θαυμαστά αποτελέσματα(έχουν σπαρθεί 350.000 στρ ελιές και μην εκπλαγείται εάν δείτε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Ν.Ζηλανδίας!! σε λίγα χρόνια στην παγκόσμια αγορά.

Έρευνα, δουλειά και επαγγελματισμός είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Μπορούμε από πολλά να διδαχθούμε και από πολλά να πάρουμε ιδέες, αρκεί να υπάρχει η ΔΙΑΘΕΣΗ για κάτι καινούργιο, για κάτι θετικό......

2 σχόλια:

manos είπε...

Γεια σου Ανθιμε
και στην χιλη εχω μαθει οτι εκτος απο την μεγαλη αναπτυξη που επιχειρητε εκει στην μελισσοκομια απο Αργεντινους Ιταλους και Ισπανους αναπτησυουν επισης και τα αμπελια και τις ελιες,οποτε θα δουμε σιγουρα παρθενο ελαιολαδο Χιλης.
Επισης η Αυστραλια εχει μεγαλη αναγκη απο μελισσοκομους, οσοι πιστοι τρεξτε.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Άνθιμε
εμείς έχουμε την εντύπωση πως είμαστε ακόμη και σήμερα στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος.
Αντι να δούμε τι καλό μπορούμε να δημιουργήσουμε βλέποντας τους ξένους,τρωμε τις σάρκες μας για ασήμαντα θέματα.
Εύγε για το κουράγιο σου να μας παρουσιάσεις ένα μεγάλο και διαφορετικό κόσμο.
Καλό βράδυ στα Γιαννιτσά.