Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009

"Αντικατάσταση Κυψελών 2009" και "Καταπολέμηση της Βαρροϊκής Ακαρίασης 2009" του καν. 797/04.

Μελισσοκόμοι σπεύσατε για δηλώσεις μέχρι 20/11 PDF

Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους όσοι μελισσοκόμοι θέλουν να ενισχυθούν στα πλαίσια των δράσεων "Αντικατάσταση Κυψελών 2009" και "Καταπολέμηση της Βαρροϊκής Ακαρίασης 2009" του καν. 797/04.

Τα εν λόγω προγράμματα, που αφορούν στα φετινά προγράμματα για την αντικατάσταση κυψελών, την καταπολέμηση της βαρροϊκής ακαρίασης και την τεχνική στήριξη της μελισσοκομίας, επιδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας προϊόντων μελισσοκομίας 2008-2010.
Με βάση την κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιχ. Παπαδόπουλος και ο πρώην υπουργός Οικονομίας, Γ. Παπαθανασίου, όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β΄ 2058, το Εθνικό Πρόγραμμα βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για το διάστημα από 1.9.2009 έως 31.8.2010 (οικονομικό έτος 2010) αφορά σε πέντε δράσεις, προϋπολογισμού 5,6 εκατ. ευρώ. Για την ενέργεια που αφορά στην καταπολέμηση της βαρροϊκής ακαρίασης εγκρίνεται συνολική δαπάνη μέχρι ποσού 500.000 ευρώ.
Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν στα κατά τόπους μελισσοκομικά κέντρα ή μέσω των μελισσοκομικών συνεταιρισμών.
Η αίτηση είναι κοινή και για τις δύο δράσεις και δε θα χρειαστεί ο αιτών να φέρει δύο φορές τα ίδια δικαιολογητικά.

Δικαιολογητικά
α) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο, από οποιαδήποτε δημόσια αρχή, του μελισσοκομικού βιβλιαρίου που έχει εκδοθεί σύμφωνα με την 370910/14-5-2001 απόφαση του υπουργού Γεωργίας. Παλιά μελισσοκομικά βιβλιάρια δεν ισχύουν. Το μελισσοκομικό βιβλιάριο πρέπει να είναι θεωρημένο για να ισχύει. Υπενθυμίζεται ότι τα μελισσοκομικά βιβλιάρια θεωρούνται ανά δύο έτη από τις Δ/νσεις Αγροτικής Ανάπτυξης.
β) Φωτοαντίγραφο του Ε1 της πιο πρόσφατης φορολογικής δήλωσης.
γ) Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του τραπεζικού λογαριασμού.
δ) Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι οι συγκεκριμένες δράσεις δεν ενισχύονται από άλλη πηγή.

Επιλέξιμες δαπάνες
α) Ο εμβρυοθάλαμος κυψέλης τύπου standard (10 ή 8 πλαισίων), με πυθμένα-βάση κινητή ή σταθερή, καπάκι τύπου Standard ή Αυστραλίας, τα αντίστοιχα πλαίσια και κηρήθρες (70-80 γραμ.), συνδετήρες για το καπάκι και συνδετήρες για την κινητή βάση. Υποχρεωτικά το 30% των δικαιούμενων κυψελών θα φέρουν κινητή βάση.
β) Εγκεκριμένα φάρμακα για την καταπολέμηση της βαρροϊκής ακαρίασης και συσκευές χορήγησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: