Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009

Μαθήματα Μελισσοκομίας στον Άγιο Μάμμα Χαλκιδικής


Το Ινστιτούτο Μελισσοκομίας του ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε. ανακοινώνει ότι ξεκινά μαθήματα για αρχάριους αλλά και πεπειραμένους μελισσοκόμους σε δύο κύκλους. Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και θα γίνονται τις Δευτέρες των παρακάτω μηνών από τις 4 έως τις 8 το απόγευμα. Τηλ. επικοινωνίας: 23730 91297
Για το τρέχον έτος οι ημερομηνίες είναι:
1ος κύκλος: Οκτώβριος ― Νοέμβριος (δηλ. 5, 12, 19 και 26 Οκτωβρίου, και 2, 9, 16, 23 και 30 Νοεμβρίου)
2ος κύκλος: Μάρτιος ―Απρίλιος (δηλ. 1, 8, 15, 22 και 29 Μαρτίου και 5, 12, 19 και 26 Απριλίου)
Θα εξαιρείται μόνο η Δεύτερη ημέρα του Πάσχα εάν είναι μέσα στις παραπάνω ημερομηνίες.
Ειδικότερα για τον Απρίλιο, θα προστίθενται πάντα και μερικές ημέρες επιπλέων μετά από συνεννόηση, για την πρακτική άσκηση της βασιλισσοτροφίας.
Εγγραφές δεν είναι απαραίτητες. Σε αυτούς που θα συμμετέχουν τουλάχιστον στις 7 από τις 9 διδασκαλίες θα δίνεται δίπλωμα παρακολούθησης των μαθημάτων. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται την ακριβή ώρα έναρξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: