Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009

Δηλητηρίασαν 300 μέλισσες στο Δ. Καντάνου


PDF
17.09.2009-12:21

ImageΠάνω από τριακόσιες μέλισσες θανατώθηκαν τις τελευταίες μέρες σε περιοχές του Δήμου Καντάνου, μετά από τον ψεκασμό τους με δηλητήριο.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες ψέκασαν με δηλητήριο τριακόσιες μέλισσες ιδιοκτησίας ενός ημεδαπού κατά το διάστημα από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα οι διακόσιες ογδόντα από αυτές να δηλητηριασθούν και να θανατωθούν.

Επίσης, κατά το χρονικό διάστημα από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στον Δήμο Καντάνου άγνωστοι δράστες ψέκασαν με δηλητήριο εκατόν πενήντα μέλισσες ιδιοκτησίας ημεδαπού με αποτέλεσμα να θανατωθούν. Και για τα δύο περιστατικά προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου.

http://www.agronews.gr/content/view/51015/200/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: