Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2007

ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΓ.ΟΡΟΣ-Mountaineering in AGION OROS-HOLLY MOUNTAIN

Σκήτη Αγ. Άννας.
Σκήτη Αγ. Άννας.


Διαδρομή από Νέα Σκήτη-Σκήτη Αγ. Άννας.

3 σχόλια:

chaniabee !!!! είπε...

οι μοναχοι πρεπει να ασχολουντε με την μελισσοκομια. συζητησες μαζι τους?

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΔΙΑΚΟΝΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΑΓ.ΑΝΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΔΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΥΨΕΛΕΣ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΚΥΨΕΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΝΗ ΟΠΩΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΑΥΡΑ,ΒΑΤΟΠΕΔΙ,ΧΙΛΑΝΔΑΡΙ,ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΚΛΠ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΛΕΥΚΩΜΑ, ΑΝΘΙΜΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ είπε...

Πολύ ωραία Ανθιμε!
Πιστεύω σύντομα να επισκεφτώ το Αγιο Ορος.