Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2007

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΥΨΕΛΩΝ-BEEHIVES PHOTOS
Φωτογραφία από το μελισσοκομείο του εργαστηρίου Μελισσοκομίας του ΑΠΘ.(φωτ.Σιγκούδης Άνθιμος)Φωτογραφία από φρεσκοβαμμένες κυψέλες(φωτ.Σιγκούδης Άνθιμος).Φωτογραφία από κορμό δένδρου ο οποίος έχει μετατραπεί σε κυψέλη.(φωτ.Σιγκούδης Άνθιμος).

3 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

Ωραίες φωτό και κυψέλες.Θα ήθελα την γνώμη σου σαν πιό ειδικός για το βάψιμο με παραφίνη

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

Ευχαριστώ πολύ,η χρήση της παραφίνης είναι κατι σχεδόν αγνωστο για την πλειονοτητα των μελισσοκόμων, έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην συντήρηση των κυψελών( σε συνδυασμό με απολυμανση με καυστική σόδα), θα προσπαθησω να γράψω κατι σχετικό για αυτό το θέμα, Ανθιμος

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Εύχομαι Χρόνια Πολλά,
Καλά Χριστούγεννα & ευτυχισμέος ο καινούργιος χρόνος με Υγεία και Ευτυχία.