Μένοντας πιστοί στην παρασκευή γυρεόπιτας, κάθε χρόνο τέτοια εποχή , κάναμε περίπου 1400 μερίδες των 450-550 γρ(συνολικά 8 καζανιές!!) με την παρακάτω συνταγή:
βάζοντας λίγο καύσιμο... στην μηχανή!!!
- 33 κιλά άχνη ζάχαρη
- 10 κιλά γύρη
- 13 κιλά μέλι
- 4,5 λίτρα ζεστό νερό
- 6,5 κιλά σογιάλευρο με max 2% λίπος από μη γενετικά μεταλλαγμένη σόγια(για να σφίξει το μίγμα)
- 250 γρ σκόρδο σκόνη.
- 250-300 ml εκχύλισμα τσαγιού από βότανα
βάζοντας λίγο καύσιμο... στην μηχανή!!!
2 σχόλια:
Άνθιμε και του χρόνου με υγεία να είστε γεροί και να φτιάξετε διπλασία ποσότητα να πάρουμε κι εμείς ……….
Καλά με αυτό το κρύο ρετσίνα ? ουζάκι θα ταίριαζε περισσότερο.
Τους χαιρετισμούς μου και καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε σας και στης οικογένειες σας .
παιδια να ειστε καλα για τις ενημερωσεις σας.ειναι σημαντικες οι αναρτησης σας για εμας τους νεους μελισσοκομους και σας ευχαριστουμε για αυτο.σας ευχομαι καλα χριστουγεννα ,ευτυχισμενο και με πολλα μελια το 2010
Δημοσίευση σχολίου