Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009

Η ΝΕΑ ΣΦΗΚΑ-VESPA VELUTINA
4 σχόλια:

melinioxori είπε...

Στην Ελλάδα υπάρχει; Γιατί μοιάζει με κάτι που δεν ξέρω τι είναι και οι φωτογραφίες του είναι εδώ. www.meli-nioxori.gr/portal/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?51

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

ΑΠΟ ΌΤΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ, ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

melinioxori είπε...

κανένα πρόβλημα

Ο Κηφήνας είπε...

Η Vepsa velutina δεν έχει έρθει στην Ελλάδα. Ασχολούμαι καιρό με την περίπτωση και είχα την "τύχη" να μελετήσω τα τρία τελευταία χρόνια το θέμα στη Γαλλία. Πρόκειται πάντως για ένα ιδιαίτερα "σκληρό" αντίπαλο. Δουλεύουμε πολύ το τελευταίο διάστημα σε μεθόδους παγίδευσης και ελπίζουμε.