Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ!!

3 σχόλια:

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Άνθιμε καλημέρα.
Εμένα πρέπει να μου το δώσουν το πιστοποιητικό τιμής ένεκεν γιατί όλο το καλοκαίρι την τάιζα μέλι γύρη και πρωτεΐνες [γόνο] χωρίς αποζημίωση.
Τέτοιες πιπίλες για αρκουδάκια που θα βρούμε γιατί μάλλον θα μας χρειαστούν του χρόνου.

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

ΟΠΩς ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΘΩΝ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ,ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ....

evangelos naxios είπε...

Τις ευχες μου σε ολα τα αγαπητα παιδια!Προχθες ειχα παει στα βουνα για κυνηγι και σκεφτομουν εαν συναντουσα καμια αρκουδα να την υιοθετουσα,να εβγαζα και φωτο να στειλω στους μελισσοκομους,τους κτηνοτροφους κ.λ.π οποιοι επαθαν ζημιες...