Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΥΡΕΟΠΙΤΑΣ


-->
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
1. 33 ΚΙΛΑ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
2. 13 ΚΙΛΑ ΜΕΛΙ
3. 10 ΚΙΛΑ ΓΥΡΗ
4. 6,5 ΚΙΛΑ ΣΟΓΙΑΛΕΥΡΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ
5. 4,5 λίτρα χλιαρό νερό
6. 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΚΟΡΔΟ ΣΚΟΝΗ
7. 500 ML ΤΣΑΙ ΑΠΟ ΒΟΤΑΝΑ
Έγιναν 800 μερίδες των 350-450 γραμμαρίων.




































5 σχόλια:

manos είπε...

Γεια σου Ανθιμε
Το κοκκινο βαρελι ειναι μυλος αλεσης ζαχαρης?
Αν ναι ποσο κανει και ποσα κιλα ανα ωρα αλεθει?

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

Γεια σου Μανο,Ναι ειναι μύλος άλεσης, τον πηρα απο τον Ευαγγελοπουλο Στεργιο,πριν 2 χρόνια 250 ή 280 ευρώ +φπα, ειναι σχετικά αργό στο κόψιμο αλλά για ερασιτεχνική χρήση είναι πολύ καλό.

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Πλαθω κουλουράκια ?χα χα χα
Ευχαριστούμε για την συνταγή και την παραστατηκότιτα.

Βαγγελης Καλαντζης είπε...

Καλησπερα
Ενας ευκολοσ τροπος ναβγαινει απο εκει ειναι να βρεχεσ τα χερια πριν πιασεις καποιο κοματι

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

το μυστικο είναι να πετυχεις την ιδανική υγρασία στο ζύμωμα και σε αυτο βοηθάει πολυ το σογάλευρο(γιαυτό μπηκε άλλωστε)