Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΑΛΙΚΟ ΟΞΥ

Μετά από θεραπεία(την προηγούμενη βδομάδα) με εξάχνωση οξαλικού οξέος 1 γραμμαρίου(VARROX), παρατηρήθηκε πτώση:
  • 440 βαρρόα σε 24 ώρες
  • 260 βαρρόα στο τέλος της τρίτης μέρας.
Οι βαρρόα ήταν κατάμαυρες.

Η βιβλιογραφία αναφέρει ότι η πτώση θα συνεχιστεί για διάστημα έως 3 βδομάδες.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η θεραπεία με οξαλικό οξύ, με οποιαδήποτε μέθοδο, επιβάλλεται να γίνεται από όλους τους μελισσοκόμους στην διάρκεια του χειμώνα, όταν δεν έχουν γόνο.

Σε δοκιμή με ενστάλλαξη,που έγινε μέσα Οκτωμβρίου 2008 στην περιοχή της Ουρανούπολης, παρατηρήθηκε για 12-14 ημέρες, ενώ η βασίλισσα γεννούσε απρόσκοπτα, καταστροφή αυγών και λαρβών, και σφράγισμα γόνου με το τέλος του διαστήματος αυτού.

Μάλλον δεν ενδείκνυται η θεραπεία όταν γεννάει η βασίλισσα.

2 σχόλια:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ είπε...

Άνθιμε έχω ακούσει πως η χρήση Ο.Ο. σκουριάζει τα σύρματα των πλαισίων...ισχύει;
συμφωνώ απόλυτα για την εξάχνωση!

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ