Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

ΚΙΝΗΤΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΥΨΕΛΩΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-24310-76055,76054

















4 σχόλια:

lingistis είπε...

Πρώτη φορά τη βλέπω αυτή τη βάση του Βασίλη... και δείχνει ενδιαφέρουσα. Είναι εξέλιξη κάποιας άλλης? Πως κουμπώνει στο πάτωμα? Μπορεί κάποιος που την έχει χρησιμοποιήσει να μας πει τα συν και τα πλην?

markos aliprantis είπε...

Έχω φτιάξει τέτοιες βάσεις και αυτές χρησιμοποιώ από τότε που ο Θεοδόσης(kokkini-melissa.blogspot.com την είχε αναρτήσει στο blog του τον Ιούνιο.Την ιδέα την είχε κάποιος συνάδελφος μελισσοκόμος κ.Τέλιος.Μειονέκτημα είναι ότι οταν ανοίξεις το πορτάκι-σανίδα πτήσης η βάση δεν στηρίζεται πιά στην κυψέλη με αποτέλεσμα να κουνιέται.Έτσι πρόσθεσα στις 4 γωνίες κάθετα ένα κομμάτι γωνιά αλουμινίου 20Χ20Χ50χιλ και το πρόβλημα λύθηκε.Άλλο ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ο περιορισμός της εισόδου την εποχή που γινόταν χαμός εδώ από σκούρκους.Έσπασα το κεφάλι μου να βρώ λύση και την βρήκα και είναι τόσο απλή!!.Κλείνεις τη συρόμενη πόρτα μέχρι το πηχάκι να είναι6-7χιλ πριν το οριστικό κλεισιμο και έτσι δεν μπαίνουν μέσα οι σκούρκοι και φυλάγεται καλύτερα από τις μέλισσες.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑΡΚΟ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΕΙΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΛΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ(ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ) ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ,ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΊΣΟΔΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΌ

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να αγοράσω τετοιες αλλα στην Αθηνα δεν βρισκω. Γιαννης