Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΣΙΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΟΥΣ

  
Κατά καιρούς πολλοί μελισσοκόμοι ψάχνουν να βρουν σίτα  μελισσοκομίας.Υπάρχει μια διεύθυνση:

 *στον Ασπρόπυργο κάποια κυρία Ιωαννίδου.
  • καρέ νούμερο 8 χ0,70χ 0,80χ 25 μέτρα χ4,6 ευρώ +23% ΦΠΑ
  • 210 5574767, 6977266978 
http://sita.gr/sita/index.php?cPath=6

Σίτα Μελισσοκομίας
Σίτα Μελισσοκομίας
Αποτελεί ένα ουσιώδες προϊόν κατά της βαρροϊκής ακαρίασης,επιτρέποντας την απομάκρυνση βαρρόα σε ποσοστό πάνω απο 80%,προσφέρει ιδανικό αερισμό της κυψέλης και είναι κατάλληλο για τους πάτους της κυψέλης (κινητούς και μη).
Προϊόν υψηλών προδιαγραφών που κατασκευάζεται στο εργοστάσιό μας απο το 1976 με μηχανήματα γερμανικής τεχνολογίας ειδικής ενισχυμένης κατασκευής,με αντοχή στην σκληρή χρήση,χωρίς αλλοίωση του τετράγωνου καρέ.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Σύρμα ειδικής σκληρότητας TS = 600-900N/mm2
  • Άνοιγμα καρέ 2,50mm x 2,50mm
  • Διάμετρος σύρματος 0,67mm
  • Πλάτος σίτας 0,80m
  • Συνολικό άνοιγμα επιφάνειας 68%
  • Ενισχυμένη κατασκευή διπλής κρουστότητος
  • Θερμό γαλβάνισμα (ξυρισμένο)
  • Ελληνικής κατασκευής
  • Βάρος 1,79kgr/m2

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΙΗ ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΥΨΕΛΗ
Η Σίτα μελισσοκομίας αποτελεί τη βέλτιστη κι αναντικατάστατη επιλογή για τους πάτους των κυψελών.Η χρήση διάτρητης λαμαρίνας (αντί σίτας) που παρατηρείται σε ορισμένες περιπτώσεις,αποτελεί ακατάλληλη επιλογή εμπεριέχοντας σοβαρούς κινδύνους καθότι:
  • έχει πεπλατυσμένη επιφάνεια εμποδίζοντας την αποβολή εκτός των μικρών βαρρόα,και σημαντικών άλλων στοιχείων,όπως τμήματα αποδερματώσεων κι απορριμμάτων της μέλισσας που αποτελούν τροφή του κηρόσκωρου
  • καθίσταται αδύνατη η έγκαιρη διάγνωση της προσβολής της κυψέλης απο κηρόσκωρο,που επιτρέπει η αποβολή λευκωπών νηματίων,τμημάτων κεραιών και χρυσαλλίδων,την απόπτωση των οποίων εκτός κυψέλης εμποδίζει η διάτρητη λαμαρίνα
  • η ακμή των οπών είναι αιχμηρή προκαλώντας σοβαρή πιθανότητα τραυματισμού στα πόδια και τις κεραίες των μελισσών
Σίτα Μελισσοκομίας

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Η σίτα είναι σαν κατασκευή και σαν συρμα απο τις καλυτερες που είδα εδω στην Λαρισα στα μαγαζιά που κοιταξα. Πάντως τα 8μ που πήρα ήταω πολυ βαριά.

Εγώ βέβαια την παρηγγειλα μέσω μαγαζιού γιατί ήθελα γυρω στα 8m και μου την έδωσε 8€ το μέτρο.

Ανθιμε αυτή η τιμή πρέπει να είναι παλιά. Έχει 5,5€ + 23% 6,76 + τα μεταφορικά που θα σου την στείλει.

Στέλνει μόνο ρολό των 25m.