Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Μύκονος: Ο τυχερός ψαράς που έγινε θέμα συζήτησης στο νησί

  
Το 2014 μπήκε με το δεξί για τον κ.Γιάννη Πολυκανδριώτη από την Μύκονο που με απλή καθετή για μπαλάδες, αντίκρισε ένα ψάρι βλάχο... σαν το μπόι του. Ο Μυκονιάτης κατάφερε να αλιεύσει το τεράστιο ψάρι βάρους 50 κιλών σε βάθος 190 μέτρων με καλομοκαθετή ενώ έδωσε μάχη για να το τραβήξει με τα χέρια του.
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr
Σύμφωνα με τον κ. Πολυκανδριώτη, το ψάρι ζυγίζει 50 κιλά και αλιεύθηκε το πρωί της Κυριακής (12-01-2014) σε θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά της Μυκόνου.
Ο βλάχος είναι ένα ψάρι που ζει στο βυθό της θάλασσας γι αυτό ανήκει και στα βυθόψαρα. Είναι συγγενικό ψάρι με το ροφό, ενώ ψαρεύεται δύσκολα γιατί είναι πονηρό και δυνατό. Το μήκος του βλάχου μπορεί να φτάσει πάνω από 1,5 μ. και το βάρος του μέχρι και τα 60 κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: