Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΕΛΙ...ΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ BLOG!!

http://arxise-meli.blogspot.gr/

Το Blog αυτό στηρίζεται από B-bloggers όπου υπεύθυνα ενημερώνουν τους φίλους Μελισσοκόμους για την εξέλιξη-έναρξη των μελιτοφοριών σε περιοχές Μελισσοκομικού ενδιαφέροντος.
Είναι πολύ εύκολο στην λειτουργία του:
Επιλέγεται την "Μελισσοκομική Νομή" και βρίσκεται τις πληροφορίες, εάν υπάρχουν, για την περιοχή που σας ενδιαφέρει στον αντίστοιχο Νομό.
Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε πολύ εύκολα να πάρουμε το στίγμα για το πότε δίνει μία περιοχή Μέλι   και να πραγματοποιήσουμε την μεταφορά μας ύστερα βέβαια και από δική μας επίσκεψη-ελέγχο στα σημάδια που πιθανόν έχουμε. Πρόκειται λοιπόν για το ηλεκτρονικό " π σ ι τ .....Άρχισε να δίνει Μέλι"

Όσοι Β-bloggers επιθυμούν να συμμετάσχουν, ας στείλουν το e-mail τους εδώ για να τους αποσταλεί πρόσκληση.
Το μόνο που θα κάνουν είναι να δημοσιεύσουν τα δεδομένα της περιοχής που "δίνει" και να βάλουν ως ετικέτα τον Νομό της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: