Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Το Καραβάνι αλληλεγγύης και ενημέρωσης κατά της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική έφτασε στην Αθήνα





Στην Αθήνα έφτασε τη Δευτέρα το Καραβάνι. Πορεία μαζική το πρωί προς τα γραφεία της «Ελλ. Χρυσός», ακολούθησε συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση μπροστά στη Βουλή. Ενημέρωση και φωτογραφίες από τις δράσεις στην Αθήνα, κι από Βόλο, Κατερίνη τις προηγούμενες ημέρες.
2.30 μ.μ.: Παρακολουθήστε το φωτογραφικό οδοιπορικό το πρωί, με τους διαδηλωτές από τη Χαλκιδική να ξεκινούν από το σταθμό Λαρίσης ως το Σϋνταγμα και από εκεί ως τα αστυνομοκρατούμενα γραφεία της «Ελληνικός Χρυσός»
1.45 μ.μ.: Σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου.  Με χαιρετισμούς στη συνέντευξη δήλωσαν την συμπαραστασή τους και πολιτικοί φορείς και άλλες συλλογικότητες (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ευρωπαίοι Πράσινοι, Οικολόγοι πράσινοι, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Φίλοι της Φύσης).
Από τη συγκέντρωση έξω από την ΕΣΗΕΑ νωρίτερα
12.15 μ.: Έξω από την ΕΣΗΕΑ, όπου σε λίγο θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου, το καραβάνι αλληλεγγύης και ενημέρωσης από τη Χαλκδική. Το left.gr θα είναι εκεί!
Embedded image permalink
Έξω από την ΕΣΗΕΑ, φωτ. dromografos2
«Η εξίσωση του παραλόγου και της καταστροφής», φωτ. dromografos2
11.30: Διαμαρτυρία του Καραβανιού μπροστά από τα γραφεία της Eldorado Gold - φωτ. από Κατ. Σεϊτανίδου:
Embedded image permalink
Με παρουσία και ΜΑΤ φυσικά...
Οι δράσεις του καραβανιού στην Αθήνα περιλαμβάνουν συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ στις 12.00 και συγκέντρωση στο Σύνταγμα, έξω από την βουλή στις 17.00.
Επίσης, το «καραβάνι» θα επισκεφτεί τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ, καθώς και θα πραγματοποιήσει μια σειρά εξορμήσεων για μοίρασμα ενημερωτικού υλικού. Τέλος, οι γυναίκες της Χαλκιδικής θα πάρουν μέρος και στην διαδήλωση για την παγκόσμια μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: