Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ & ΣΗΡΟΤΡΟΦΙΑΣ

Η Επιστημονική Εταιρία Μελισσοκομίας –Σηροτροφίας από την ίδρυση της το έτος 2005 έχει διοργανώσει 4 Πανελλήνια και 2 Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια, έχει εκδώσει 4 πρακτικά συνεδρίων και προέβη σε ποικίλες παρεμβάσεις στο Υπουργείο για θέματα που αφορούν τον κλάδο όπως το έντομο Marchallina hellenica(κοιν. Εργάτης), η ταυτότητα του ελληνικοί μελιού, τα υπολείμματα αντιβιοτικών, η υλοποίηση των προγραμμάτων του Κ797/2004,κ.α.

Η θετική αυτή προσφορά ήταν και η αιτία που τα μέλη της αποφάσισαν την συνέχιση της δραστηριότητας της και μάλιστα με νέα άτομα που διαθέτουν δυναμική και αποθέματα ενέργειας για να συνεχίσουν μια πετυχημένη πορεία προς όφελος του κλάδου.

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2010 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου ψήφισαν 45 επιστήμονες και εξελέγησαν οι παρακάτω:

Πρόεδρος: Γούναρη Σοφία

Αντιπρόεδρος: Χαριζάνης Πασχάλης

Γενικός Γραμματέας: Τανανάκη Χρυσούλα

Ταμίας: Γκουσιάρης Αλέξανδρος

Μέλος: Αναγνωστόπουλος Ιωάννης

Μέλος: Σκαρέας Σπύρος

Μέλος: Σιγκούδης Άνθιμος


Φώτο: Πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. στο Εργαστήριο Μελισσοκομίας-Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών(15/05/2010).

3 σχόλια:

kkokinos είπε...

Ανθιμε καλη δυναμη ευχομαι! Η θεση αυτη οντως χρειαζεται νεους και δυναμικους επιστημονες και πιστευω δεν σου λειπει ουτε η δυναμη ουτε η διαθεση αλλα ουτε και οι γνωσεις για να προσφερεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία να έχετε κύριε Σιγκούδη

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ.