Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ-ΣΗΡΟΤΡΟΦΙΑΣ?

Από μια ομάδα νέων μελισσοκόμων γίνεται μια προσπάθεια ανοίγματος της εταιρείας στο ευρύ επιστημονικό κοινό και όχι μόνο , έτσι ώστε τα επιτεύγματα της( μελισσοκομικά συνέδρια όπως http://www.honeydew-symposium.gr/, διαλέξεις, επιστημονικές συζητήσεις, ερευνητικά θέματα, κλπ) να είναι περισσότερα στο μέλλον και η ύπαρξη της(πρωτοπόρα σε πανευρωπαικό και όχι μόνο επίπεδο) να στοχεύει σε υψηλότερους στόχους.

Ζητάμε την συμμετοχή κάθε πτυχιούχου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που ασχολείται με την Μελισσοκομία και Σηροτροφία στην προσπάθεια αυτή.

Πληροφορίες:
στα τηλέφωνα:

1. 2310472983 (Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας)

2. 6937104098 (Μανομενίδης Ιωάννης)

3. 6974704772 (Καραζαφείρης Εμμανουήλ)

ή με γραπτό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση mkarazaf@agro.auth.grΔεν υπάρχουν σχόλια: