Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ


Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν 21 ημέρες μετά την ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 23/1/2010 στις 11:00 π.μ. στο χώρο του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας που βρίσκεται στο Αγρόκτημα του Πανεπιστημίου.

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης θα είναι :

Απολογισμός επερχόμενου Δ.Σ.

Συζήτηση για την μελλοντική πορεία της Εταιρείας

Ανάδειξη εφορευτικής Επιτροπής

Καλούνται τα μέλη της Επιστημονικής Εταιρείας Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας να παραβρεθούν στην ετήσια Γενική Συνέλευση όπου αναμένεται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για τη μελλοντική πορεία της Εταιρείας.

Εάν δεν υπάρχει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί 15 ημέρες αργότερα δηλαδή στις 6/02/2010 στο ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Από το Δ.Σ της Εταιρείας

Δεν υπάρχουν σχόλια: