Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ!!

Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Επόπτρια του Κέντρου Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας Καλαϊτζίδου Αικατερίνη κατακτώντας την πρώτη θέση σε αγώνες τοξοβολίας Ολυμπιακού Τόξου γεωγραφικών διαμερισμάτων Μακεδονίας – Θράκης - θεσσαλίας – Ηπείρου.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη ,με συμμετοχή αθλητριών β/ εθνικής στις 7-2-2010. Η επόπτρια έπαιρνε μέρος για πρώτη φορά σε αγώνες τοξοβολίας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, με 40 πόντους διαφορά από τη δεύτερη προκαλώντας την έκπληξη στο χώρο του αθλητισμού.

Η πρωταθλήτρια έχει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον προπονητή της Χρήστο Χατζηγιάννη που πίστεψε στις ικανότητές τις και επέμενε να λάβει μέρος στους συγκεκριμένους αγώνες, καθώς και τους μαθητές τις μελισσοκόμους της περιοχής Μυλοτόπου του Νομού Πέλλας για το δώρο που τις προσέφεραν μεταλλικό Ολυμπιακό τόξο που της επέφερε και το χρυσό μετάλλιο.
1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Do you have copy writer for so good articles? If so please give me contacts, because this really rocks! :)