Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ!

Σήμερα εμφανίστηκαν τα πρώτα άνθη από το φυτό Παλιούρι, ξεκινάει με τις καλύτερες προυποθέσεις, ελπίζω ο χορός να κρατήσει όπως το 2008(35 ημέρες) και όχι όπως πέρυσι(5-6 ημέρες).
Είδομεν!!

2 σχόλια:

Foris Mouratidis είπε...

Ανθιμε αυριο το βραδυ ανεβαινω Αριδαια,ας ελπισουμε οπως λες,να δωσει το παλιουρι.

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

Φόρη, εάν κάνει πολύ ζεστό καιρό όπως λένε για την επόμενη βδομάδα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΑ, θα γίνει πανηγύρι, δεν θα προλαβαίνεις να βάζεις φύλλα για χτίσιμο, μου έχει τύχει να βάζω πάτωμα με 10 άκτιστα φύλλα σε δυνατό μονό μελίσσι και σε 12-24 ώρες να είναι και τα 10 κτισμένα σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό, είναι κάτι εντυπωσιακό να το δεις!!