Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ


http://byzantiumskiathos.com/

O Κώστας Μανταλάρας(με χόμπυ την μελισσοκομία) και η Ουρανία σας καλωσορίζουν στην Σκίαθο και στο Byzantium Studios. Το Byzantium Studios είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον ιδανικό για χαλαρωτικές διακοπές. Το συγκρότημα βρίσκεται στην περιοχή Τρούλος 700 μέτρα από την ομώνυμη Αμμουδία. Κοντά στο συκρότημα υπάρχουν ταβέρνες, μπαρ και σούπερ μάρκετ. Το Byzantium Studios περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα οπού βρίσκεται και το Σνακ-μπαρ το οποίο διαθέτει δορυφορική τηλεόραση με αθλητικά κανάλια. Τα Studios αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα ενώ τα διαμερίσματα διαθέτουν 2 κρεβατοκάμαρες (στα διαμερίσματα υπάρχει χώρος και για επιπλέον κρεβάτι για παιδιά ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: