Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Η ιστορία θα μας κρίνει όλους.


Μήνυμα για ομοψυχία και υπεύθυνη στάση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΑΠΕ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας




Την ανάγκη να υπάρξει ομοψυχία και υπεύθυνη στάση από όλους υπογράμμισε στο μήνυμά του, μετά το θάνατο των τριών πολιτών κατά την απεργιακή διαδήλωση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Κάρολος Παπούλιας εξέφρασε οδύνη και οργή για την τραγωδία και διαβεβαίωσε ότι το έγκλημα αυτό δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητο.

«Η χώρα μας έφτασε στο χείλος της Αβύσσου. Είναι ευθύνη όλων μας να μη γίνει το βήμα προς το κενό. Και η ευθύνη αποδεικνύεται στην πράξη, όχι στα λόγια. Η ιστορία θα μας κρίνει όλους. Αυστηρά και χωρίς ελαφρυντικά», υπογράμμισε.

«Δυσκολεύομαι να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω την οδύνη και την οργή μου για τον τραγικό θάνατο τριών συμπολιτών μας, που έπεσαν θύματα αποκρουστικής βίας, ξένης προς το αξιακό σύστημα μίας δημοκρατικής κοινωνίας», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους δικούς τους ανθρώπους, που πονούν, ότι η πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μη μείνει αυτό το έγκλημα ατιμώρητο» επισήμανε και σημείωσε πως «το μεγάλο διακύβευμα των ημερών είναι η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της κοινωνικής ειρήνης».

6 σχόλια:

Anestis Ketsetzidis είπε...

Να μη ξεχνάμε πως ο πρόεδρος ήταν για χρόνια σε κυβερνήσεις.

Ανώνυμος είπε...

αυτο που φοβουνται ολοι οι πολιντικαντιδες και τα σκουλικια που τους γλυφουν, ειναι να μην καταρευση το δικο τους συστημα, η δικη τους ασφαλεια,η δικη τους καλοπεραση,για μας δεν δινουν δεκαρα,αυτοι επιβιωνουν γιατι εμεις τους δινουμε ζωη γιαυτο λοιπον, ασ τους αγνοησουμε,δεν θα ειναι τιποτα χωρις εμας,και στο κατω κατω της γραφης ποτε δεν μας ηταν χρησιμοι,αυτοι που μας χρειαζονται και αυτοι που κανανε κατι καλο σ αυτον τον κοσμο ηταν ικανοι τεχνοκρατες

Επόπτης είπε...

Μεγάλο μέρος ευθύνης για την σημερινή κατάσταση έχει και Παπούλιας σωστά Ανέστη
Μέλος της παρέας και αυτός, πως να τους κατηγορήσει
Αυτοί μας έφεραν σαυτό το χάλι όχι ο Φώτης , ο Ανέστης , ο Άνθιμος, ο απλός πολίτης.
Καλή η ομοψυχία αλλά με ποιούς και για ποιούς και για ποιό λόγο
όπως τά έκαναν ας τα φάνε μόνοι τους ,ας διαλέξουμε τον δικό μας δρόμο.

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Η ομοψυχία είναι κάτι που μπορεί να ζητήσει κάποιος όταν η ιστορία του ,η ζωή του γενικότερα και οι πράξεις του στην πολιτική τόν έχουν κάνει αποδεκτό από τον λαό.Οταν αυτό δέν συμβαίνει τότε το αίτημα είναι άνευ ουσίας και συμφεροντολογικό.
Τίποτα δεν φοβούνται περισσότερο από την οργή του λαού .

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Το θεατράκι που παίξανε σήμερα στην Βουλή πώς σας φάνηκε ?
Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι 300 στην κοσμάρα τους.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

συμφωνώ απολύτως με όλους.