Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ...

Ξεκίνησε η μελιτοέκριση του πεύκου στην Θάσο εδώ και μια βδομάδα και πολλά φορτηγά μπαίνουν από Κεραμωτή στο νησί, θερμοκρασία 15-26C και Σχετική υγρασία 42-75%.

Από το πρώτο πόδι(Κασσανδρινό) τα μηνύματα είναι κάτω του μετρίου, ευελπιστούμε με τις βροχές χθες και σήμερα(βρέχει σε όλη την Χαλκιδική αυτή την ώρα και στην Θάσο θα βρέχει όλο το βράδυ) τα πράγματα να αλλάξουν.

Έρχονται πολλές βροχές από Δευτέρα σε Πελοπόννησο, Κυκλάδες Κρήτη, Ρόδο, Δωδεκάνησα.

Η σουσούρα(ξούρι,ρείκι) μετα από τις βροχές θα ξυπνήσει ..

Το ίδιο και το πολύκομπο στο Κιλκίς και Αμύνταιο.

Ο κισσός άρχισε να ανθίζει.

Όσοι φίλοι συνάδελφοι έχουν νέα, ας αναφέρουν σχετικά...


Δεν υπάρχουν σχόλια: