Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ ΓΙΩΡΓΟ:ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013

http://naxosbee.blogspot.gr/


Αυτός είναι ο ευλογημένος τόπος μου, το πανέμορφο νησί της Νάξου, με το άγονο και συνάμα ευωδιαστό άγριο τοπίο του.

Έδώ παράγεται και προσφέρεται σε περιορισμένες ποσότητες από Ιούλιο-Αύγουστο, το περίφημο ΜΕΛΙ ΝΑΞΟΥ ΑΠΟ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΡΕΙΚΙ(ΣΟΥΣΟΥΡΑ) .

 Κάποιοι νέοι φίλοι μελισσοκόμοι που ξενιτεύτηκαν μικροί πχ Βαγγέλης Μωραίτης και επισκέφτηκαν το νησί φέτος, μετά από χρόνια, με δάκρυα στα μάτια για τον τόπο τους...
και κάποιοι αδελφικοί φίλοι μελισσοκόμοι που θα έρθουν σύντομα, το ένστικτό μου το λέει βλέπε Άνθιμος, Σπύρος(μην πας μόνο στην Αμοργό...)
  Απέναντι είναι το Κουφονήσι

 χωρίς σχόλια!!!
 η αφεντιά μου επί το έργον...

2 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

Ομολογώ ότι είχα καιρό να νιώσω έτσι.....

Δύο αγαπητούς αδελφικούς φίλους,Άνθιμος και Γιώργης.....

Στο blog μου έκανα ανάρτηση (Νάξος)και αναφέρω για τα μαθήματα που πήρα.
1.Στην Μακεδονία με την φύση-βλάστηση που έχουμε δεν έχω δει τέτοια μελίσσια,δεν έχουμε τέτοια παραγωγή μελιού......

2. Ο τσαμπουκάς,της τιμής του προϊόντος τους !!!!!!!

Εμείς εδώ ακριβώς τα αντίθετα.....ομολογώ υποκλίνομαι.....!!!!!!!!!

ΥΓ Άνθιμε πρώτα ο Θεός μέσα στην επόμενη τριετία (μαζί με κανέναν που να έχει καινούργιο αγροτικό..F...)θα κάνουμε μελισσοκομείο εκεί.....

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ - ANTHIMOS SIGOUDIS AGRONOMIST Aristotele University of Thessaloniki-BEEKEEPER είπε...

Με συγκινεί η αγάπη, το μεράκι, η λεπτομέρεια από το βάψιμο μέχρι την τοποθέτηση των κλειδιών μπροστά από την σανίδα πτήσης και το βασιλικό διάφραγμα. Ο Γιώργος είναι η επιτομή του μελισσοκόμου και τα ''κορίτσια'' του το ανταποδίδουν πλουσιοπάροχα...Μπράβο !!