Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Kατά την διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας...

Kατά την διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στην πόλη Γουανγκτσου στην Κίνα, ο ληστής φώναξε στους πελάτες “ΜΗ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΟΜΩΣ!

“Όλοι ξάπλωσαν κάτω ήσυχα.
Αυτή η μέθοδος, ονομάζεται “Mind Changing Concept” , ελληνιστί σημαίνει ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ.

Μια πελάτισσα στήθηκε κάπως προκλητικά σε ένα τραπεζι, περιμενοντας ίσως κάτι διαφορετικό από τους ληστές να της κάνουν ένας ληστής λοιπόν, της λέει. “Σοβαρέψου κυρία μου, προκειται να σας ληστεψω, όχι να σας βιάσω! “
Αυτή η συμπεριφορά ονομάζεται “Being Professional”, ελληνιστί επαγγελματισμός, δηλαδή να εστιάζεις την προσοχή σου σε αυτό που έχεις εκπαιδευθει.

Όταν οι ληστές γύρισαν σπίτι με τα εκατομμύρια που έκλεψαν μικρός αδελφός ,με πτυχίο μάστερ παρακαλω, λεει στο μεγάλο αδερφό, απόφοιτο δημοτικού. “ΕΛΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΜΕ! “Ο μεγάλος αδελφός του Δημοτικού του λέει. “Είσαι βλακας! Ειναι πολλά τα χρήματα και θα κάνουμε ώρες να τα μετρησουμε! Το βράδυ στις ειδήσεις, που θα ανακοινώσουν τη ληστεια, θα πουν και το ακριβές πόσον που κλάπηκε! “
Αυτή η συμπεριφορά ονομάζεται “Experience.” ΕΜΠΕΙΡΙΑ“. Είναι σαφέστατα χρησιμότερη στις μέρες μας από τα πτυχία μάστερ.

Όμως στην τράπεζα, μετά την ληστεία, ο ταμίας..
φωνάζει στον διευθυντή να καλέσει την αστυνομία.
Ο διευθυντής του λέει. “Μην τηλεφωνήσεις ακομα! Ευκαιρία είναι , κοντα στα 20 εκατομμύρια που μας έκλεψαν, να πάρουμε αλλά 10 εμείς και κοντά στα 70 που έχουμε καταχραστει, να πούμε ότι μας έκλεψαν 100! “
Αυτή η μέθοδος ονομάζεται “Swim with the tide.” Ελληνιστί, χρησιμοποιούμε μια δυσάρεστη κατάσταση προς όφελος μας.
Ο ταμίας λέει “Μακάρι ναχουμε μια ληστεία κάθε μηνά! “
Αυτό λέγεται “Killing Boredom.” Ελληνιστι, σημαινει ότι η προσωπική ευτυχια, είναι πιο σημαντική από τη δουλεία σου.

Το βράδυ, στις ειδήσεις, ανακοινώθηκε ότι εκλάπη το πόσον των 100 εκατομμυριων. Οι καημένοι οι ληστες, μετρούσαν και ξαναμετρούσαν, αλλά το πόσον που είχαν στα χεριά τους ήταν 20 εκατομμύρια..
Θυμωμένος λοιπόν ο ένας ληστής λέει “ΡΙΣΚΑΡΑΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ,ΕΝΩ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΠΗΡΕ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΑΡΑ ΛΗΣΤΗΣ !!! “
Αυτό λέγεται “Knowledge is worth as much as gold!” Ελληνιστι, η γνώση αξίζει όσο ο χρυσός!

Ο διευθυντής της τράπεζας ήταν πολύ χαρουμενος, που κάλυψε τις κλοπές του, εξαιτιας της ληστείας. Αυτό λέγεται “Seizing the opportunity.” Daring to take risks!” Ελληνιστι, σημαινει, ΑΡΠΑΖΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΡΙΣΚΟ!!!Δεν υπάρχουν σχόλια: