Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΑΤΟ... ΜΕ ΚΟΡΙΟ Cinara Pectinatae


Έκπληκτος παρατήρησα σε ένα Έλατο ...στην αυλή μου, πολλά μυρμήγκια να κάνουν βόλτες και μια εντυπωσιακή σταγόνα(μελίττωμα από την αφίδα Κοριός -Cinara Pectinatae) να διακρίνεται στην βάση της κορυφής του δένδρου.

Κοριός -Cinara Pectinatae  στα Γιαννιτσά!!! Σε ροζ χρώμα και μόνο στην κορυφή του δένδρου μέχρι στιγμής…
δες τε ένα video με την δράση ενός πράσινου κοριού(πως εκρίνει σταγόνες !!!)

1 σχόλιο:

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Άνθιμε καλησπέρα.
Περίεργο πράγμα φέτος. Όλη η Ελλάδα και από νωρίς πλημύρισε από κοριό. Πολλές και μεγάλες αποικίες παντού. Προχθές το απόγευμα ήμουν Τρίκαλα και βρήκα κοριό σε ροδακινιά , αν είναι δυνατόν.?????!!!!!!!!!
Το πέρασμα των αρκούδων απ το Πήλιο μάλλον ήταν σύντομο . Φήμες λένε πως τις πείραξαν τα …. Βύσσινα …αν είναι αλήθεια κρίμα στα ζωντανά για την απερισκεψία κάποιον ηλίθιων.
Καλό βράδυ.