Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ποιός είσαι? Που βρίσκεσαι? Που θέλεις να πας?







   Ένα ερώτημα το οποίο απευθύνουν οι Πελασγικές Νύμφες!!!, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Γκουσιάρη, Μαθηματικό -Μελισσοκόμο , σε κάθε περαστικό διαβάτη από αυτή την ζωή.
  Ένα ερώτημα το οποίο θα πρέπει να κάνουμε ο καθένας στον εαυτό του, για το ποιοί είμαστε , που βρισκόμαστε και που θέλουμε να πάμε…
  Στην σημερινή ημερίδα , υπήρξε διάχυτη η δίψα του κοινού για τα τεκταινόμενα στην περιοχή της Βόρειας Χαλκιδικής , για τις μελλοντικές μεταλλευτικές δραστηριότητες σε Κιλκίς , Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή , Έβρο…
   Υπήρξε η λυπηρή απουσία της πλειοψηφίας  των απλών μελισσοκόμων της Χαλκιδικής, της ΟΜΣΕ, του Ινστιτούτου Μελισσοκομίας Αγ. Μάμα, του προεδρείου των Μελισσοκομικών Συν/σμων Νικήτης, Θάσου.  Σαν να μην τους ενδιαφέρει!!!
  Απουσίες αδικαιολόγητες, λόγω άγνοιας, μυωπικής αντιμετώπισης των προβλημάτων, κοντόφθαλμης , εγωιστικής προσέγγισης.
  Η εγκληματική μεταλλευτική δραστηριότητα στην Χαλκιδική πρέπει να ενώσει όλο τον κλάδο μπροστά στην καταστροφή που επέρχεται.

   Αφορά όλους του ς μελισσοκόμους της Μακεδονίας –Θράκης και όχι μόνο.

 Δεν υπάρχουν προσωπικές επιδιώξεις  άλλα μόνο συλλογικές, μόνο ΟΛΟΙΜΑΖΙ θα καταφέρουμε αποτέλεσμα.

Η επόμενη ενημέρωση θα γίνει στο κέντρο της Χαλκιδικής εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τους ιδίους τους μελισσοκόμους.

  Στο παρακάτω ιστολόγιο http://beegoldorbegold.wordpress.com  θα γίνεται ενημέρωση του μελισσοκομικού κόσμου και του ευρύτερου κοινού για τις επιπτώσεις της μεταλλευτικής δραστηριότητας εξόρυξης χρυσού στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής και της υπόλοιπης Ελλάδας. Στόχος είναι να υπάρξει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, με τρόπο διαφορετικό απ'ότι μέχρι τώρα.






Ο Τόλης Παπαγεωργίου του “Παρατηρητηρίου” στο ΕΝΑ Channel της Καβάλας στην εκπομπή του κ. Μαρκουλίδη. Μιλά για τις επενδύσεις των χρυσωρυχείων ως μέλος της διανομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης-Έβρου.
Στην εκπομπή παρουσιάζονται πλάνα από τη μεγάλη διαδήλωση της 4ης Νοεμβρίου στο Πέραμα, καθώς και από παλαιότερο ντοκυμαντέρ του Σωτήρη Δανέζη (“Εμπόλεμη Ζώνη”) για το χρυσωρυχείο της Ρόσια Μόντανα στη Ρουμανία.

2 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

Άνθιμε δεν φτάνει η ζημιά που παθαίνουμε έχουμε και τα προσωπικά του καθενός.Τό ίδιο έγινε και με τα νεονικοτινοειδή που ρήμαξαν τα μελίσσια της Πάρου.
Με λίγα λόγια αυτό που πήρα από ΌΛΟΥΣ ήταν η προσωπική προβολή τους και η θέση της καρέκλας τους.Αντί να καθήσουν επιστήμονες ΕΕΕΜΣ ερευνητές Συνδικαλιστές ΟΜΣΕ να δούνε τί θα γίνουμε ΌΛΟΙ αυτοί κοιτάνε πώς θα βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου για να φανεί ο καλός.Με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε εδώ τα είδα όλα αυτά γιατί μίλησα με τους περισσότερους από όλους αυτούς. Οπως επίσης οτι στην περιοχή μου δεν υπάρχουν πιά επικονιαστές και αυτό είναι ότι χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε ένα μέρος.

Grypas είπε...

Ήταν και η Ξάνθη εκεί!!!
Φιλικούς χαιρετισμούς!!!