Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΤΥΧΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΛΕΦΤΗ ΚΥΨΕΛΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ  Στις 17/11/2012 15:30 μμ, γίναμε μάρτυρες,στο Παικο, τις επιτόπου κλοπής 2 κυψελών (είχαν ήδη φορτωθεί στο Πορτ-μπαγκαζ). Την 3η κυψέλη την παράτησε πανικόβλητος με κλειστή πόρτα, μόλις αντιλήφθητε την έλευση μας.
  Ακολούθησε καταδίωξη για την καταγραφή των πινακίδων κυκλοφορίας. Ο κλέφτης, 72 ετών ονόματος ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΗΛΊΑΣ. με αυτοκίνητο ΙΧ FIAT TEMPRA χρώματος μπλέ ΕΕΗ 7355, έκλεβε 2-3 κυψέλες τις έβαζε στο Πορτ-μπαγκαζ, καπάκια Αυστραλίας , πατώματα, πλαίσια, εδώ και δέκα χρόνια!!!
  Με συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Γιαννιτσών ανακαλύφθηκαν κλοπές από τουλάχιστον 7 μελισσοκόμους της περιοχής, βρέθηκε μια αποθήκη, αναζητείται δεύτερη  αποθήκη και δεύτερο μελισσοκομείο.
Η αναζήτηση συνεχίζεται.Στις 04.12.2012 εκδικάζεται στο Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης η δίκη του κλέφτη από την Αγκαθιά Ημαθίας που έκλεβε μελίσσια πριν από μερικά χρόνια.

3 σχόλια:

Γιώργος Λάμπρου είπε...

Ελπίζω να εφαρμοστεί ο νόμος, δεν είναι αυτονόητο......

Ανέστης Θ.Κετσετζίδης είπε...

Ε αφέθηκε ελέυθερος και ''ασφαλιάριστος''.οταν γίνει η δίκη μετά 2-3 χρονια όλος ο θυμός θα έχει χαλαρώσει και λόγο ηλικίας θα συνεχίσει το κακό του χούι.
Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι λέει ο λαός.

Επόπτης είπε...

Ένας δικηγόρος μου είπε ότι η κλοπή κυψελών με νόμο πρέπει να εφαρμοστεί εκτόπιση του κλέφτη από την περιοχή του . το ψάχνω μήπως είναι η αιτία που δεν δικάζονται οι κλέφτες