Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Γιαννιτσά:Καλωσορίζουμε την άνοιξη στο πρώην στρατόπεδο Καψάλη με χελιδονοφωλιές και δεντροφύτευση

http://envinet.blogspot.com/


Το Δίκτυο Πολιτών για το Περιβάλλον, στα πλαίσια της δράσης του για τους ελεύθερους χώρους και τους χώρους πρασίνου της πόλης των Γιαννιτσών, πάει πάλι στου Καψάλη το Σαββατοκύριακο 31/03 – 01/04. Υποδεχόμαστε την άνοιξη με δύο εκδηλώσεις.


Το Σάββατο 31 Μάρτη 10:00 – 13:00: Χελιδονίσματα
Τα παιδιά μαζί με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία υποδέχονται την άνοιξη και τους προάγγελούς της, τα χελιδόνια, με τον πιο δημιουργικό τρόπο: φτιάχνοντάς τους φωλιές από πηλό.
Με τη βοήθεια εθελοντών της Ορνιθολογικής, τα παιδιά θα κατασκευάσουν φωλιές και θα τις πάρουν για να τις τοποθετήσουν σπίτι τους, προσφέροντας έτσι στα χελιδόνια έτοιμες κατοικίες!
Φέρτε μαζί σας κι ένα χάρτινο κουτί για να μεταφέρετε τη φωλιά.
Θα είναι μαζί μας και η νηπιαγωγός Κική Δημητριάδου για να γνωρίσει στα παιδιά τον Αδέσποτο, (τον αδέσποτο σκύλο-πρωταγωνιστή του εκπαιδευτικού προγράμματος του Συλλόγου Ζωόφιλων Γιαννιτσών) μέσα από τις ιστορίες του αλλά και από παιχνίδια.

Την Κυριακή 01 Απρίλη στις 10:00: Δεντροφύτευση
Πρασινίζουμε το χώρο του πρώην στρατοπέδου φυτεύοντας δέντρα και θάμνους που μας προσέφερε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από το φυτώριο του Εργαστηρίου Δασοκομίας της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος.
Όσοι έχετε τη δυνατότητα φέρτε μαζί σας και φτυάρια ή/και τσάπες.

[Η είσοδος στον χώρο των εκδηλώσεων είναι από την πάνω πύλη του πρώην στρατοπέδου (συνοικισμός)]

1 σχόλιο:

evangelos naxios είπε...

Καλή σεζόν αδελφέ!