Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΣΚΕΥΗ ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑΣ NICOT(ΤΥΠΟΥ JENTER)


Φίλος μελισσοκόμος με έβαλε να ρωτήσω σχετικά με την συσκευή βασιλτροφιας τύπου Jenter της ANEL με 110 βασιλικά κελιά(είναι η γαλλική NICOT), εάν κάποιος την έχει δουλέψει και εάν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στην παραγωγή βασιλισσών.
Θα μπορούσε κανείς να κάνει συγκριτικό τεστ σε σχέση με το EZI QUEEN ή την κανονική συσκευή JENTER με 90 κελιά ή την συσκευη τύπου NICOT 2 ?

3 σχόλια:

Σπύρος Σφήκας είπε...

Άνθιμε αυτή που έχει η anei ειναι η nicot δεν ειναι δική της. Την εχω παρει πριν απο 8 χρονια απο Δανια (swienty) και ειναι μονο για μανες.Αν την δουλέψεις σωστα εχει αριστα αποτελέσματα.

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Άνθιμε καλημέρα .
Όλα τα εργαλεία είναι καλά αν τα δουλέψει κάποιος σωστά.
Είχα την παλιά με τα 90 κελιά .Σε μικρό διάστημα έμεινα με την μισή γιατί είχε πολλά εξαρτηματάκια και τα έχανα και ανταλλακτικά δεν έβρισκα. Με τα 110 κελιά είναι πιο απλή ως προς τη χρήση , ο τρόπος λειτουργιάς είναι ο ίδιος. Το κόστος της είναι μεγάλο στην Ελλάδα ενώ οι γείτονες την είχαν μόνο 17€ και μάλιστα και με κάποια εξαρτήματα έχτρα.
Σαφώς η ΕΖΙ είναι καλύτερη αλλά και αυτή έχει μεγάλο κόστος και για ερασιτέχνη είναι λίγο ζόρι να την πάρει.

χριστοφορος είπε...

εχω και τις δυο συσκευες.την nicot την εχω μονο για μανες. καλη. η ezi ειναι η πρωτη για μενα αλλα οπως ειπε και ο φιλος θεοδοσης ειναι το οικονομικο θεμα. παντως για πολτο η ezi δεν παιζεται΄΄΄΄ καλημερα σας..