Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Ημερίδα "Φυτοπροστασία - Μελισσοκομία" 18-02-2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. της Εταιρείας αποφάσισε την διοργάνωση Ημερίδας με θέμα «Φυτοπροστασία – Μελισσοκομία, ανταγωνιστικοί ή συγκλίνοντες κλάδοι της γεωπονικής επιστήμης;», ανταποκρινόμενο στην απαίτηση όλων των εμπλεκόμενων στον κλάδο, για πιο συχνές και ουσιαστικές συναντήσεις ενημέρωσης και προβληματισμού.

Η Ημερίδα προγραμματίζεται να γίνει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 και σ’ αυτήν προβλέπεται να συμμετέχουν εκπρόσωποι ερευνητικών, κρατικών και μη κερδοσκοπικών φορέων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της Φυτοπροστασίας – Μελισσοκομίας αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προβλεπόμενο Πρόγραμμα:

1η Συνεδρία: Αλληλεπίδραση των κλάδων Φυτοπροστασίας και Μελισσοκομίας

§ Η Φυτοπροστασία στην Ελλάδα

§ Η προσφορά της μέλισσας στον άνθρωπο και το περιβάλλον

§ Επίδραση των χρησιμοποιούμενων φυτοπροστατευτικών ουσιών στη φυσιολογική ανάπτυξη και παραγωγικότητα των μελισσών

§ Επίδραση της χρήσης των φυτοπροστατευτικών ουσιών σε βιοτικούς και αβιοτικούς παράγοντες (έντομα μη στόχοι, νερό, χώμα)

2η Συνεδρία: Νομοθεσία που διέπει τη διαδικασία έγκρισης των φυτοπροστατευτικών ουσιών, Ελληνική – Κοινοτική.

§ Υφιστάμενη νομοθεσία ελληνική και ευρωπαϊκή – σχέδια νόμων

§ Προτάσεις και παρεμβάσεις για την βελτίωσή της διαδικασίας έγκρισης

§ Η εμπειρία άλλων κρατών

Σας προσκαλούμε λοιπόν να μας δηλώσετε την πρόθεση συμμετοχής σας, η/και ομιλίας, όπως και πιθανές προτάσεις - ιδέες για την κατά το δυνατό καλύτερη διοργάνωση της Ημερίδας.

Η επαφή μπορεί να γίνει μέσα από τον δικτυακό τόπο της Εταιρείας στη διεύθυνση: www.hssas.gr ή τηλεφωνικά στα 210-6399366 Σοφία Γούναρη και 2310-472983 Χρύσα Τανανάκη.

Το Δ.Σ. της ΕΕΕΜΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: