Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ'' ΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ'' ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ


Πολλοί συνάνθρωποι μας, προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες σχετικά με την άσκηση της μελισσοκομίας, το τι οικονομικό όφελος μπορεί να έχει και σε πόσο χρονικό διάστημα θα γίνουν πλούσιοι!! . ή τουλάχιστον θα έχουν ένα συμπληρωματικό εισόδημα. 

Αυτό δεν είναι κακό.

Υπάρχουν όμως πολλοί επιτήδειοι οι οποίοι εκμεταλλεύονται αυτή την ανάγκη και διοργανώνουν σεμινάρια μελισσοκομίας με συμμετέχοντες και καθηγητές Μελισσοκομίας, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ότι θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο!!! που διοργανώνουν τυχοδιώκτες, με αυτούς ,χωρίς στοιχειωδώς να ρωτηθούν καν!!!!.

Είναι ντροπή και ανήθικο από όποιον και να προέρχεται, να εκμεταλλεύεσαι την ανάγκη του άλλου.

Λίγη περισσότερη ανθρωπιά.

3 σχόλια:

Βασίλης Αλιχός είπε...

Ανθιμε όταν έχουν φτάσει τα ΜΜΕ (έχω κάνει ανάρτηση για αυτό) να προβάλουν το θέμα τόσο λάθος, είναι επόμενο οι ιδιώτες να ακολουθούν το ίδιο λάθος μονοπάτι της εκμετάλλευσης αγνοώντας τις συνέπειες των πράξεων τους.

χριστοφορος είπε...

ακομα εχουμε να ακουσουμε και να δουμε πολλα. παρα πολλα.μεγαλο στομαχι χρειαζεται.αυτο που ειπες στην αρχη ηταν το σωστοτερο . οτι καθε τοσο και περισοτεροι εκπαιδευτες ξεπροβαλουν αλλα για αλλο λογο. οχι να μαθουν το κοσμο. αστους να τραγουδανε ο κοσμος μυαλο εχει ας κανει τα κουμαντα του.

pgkioulf είπε...

Εγώ μέχρι τώρα για σεμινάρια ξέρω ότι
κάνουν

ΙΓΕ
Νικόλαος Νικολάου
Τηλέμαχος Τζάσσιος

Με παρουσίση στο internet

ένας που κάνει διαφήμιση σε μελισσοκομικα έντυπα ο Γιάννης Καρύδης

και οι εταιρίες ανελ , κυρκα , πιτας

τώρα άμα βρουν την ευκαιρία και εμφανιστουν και άλλοι δεν ξέρω !!!!