Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

ΜΕΛΙ ΜΕ ΚΗΡΗΘΡΑ

Μέτα από επίμονη απαίτηση πολλών φίλων και πελατών, διάλεξα μερικά πλαίσια μελιού για να τα χρησιμοποιήσω για μερίδες μελιού με κηρήθρα(θα προτιμούσα να είναι άσπρα-άσπρα αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κατάλληλα, του χρόνου να είμαστε γεροί).
Με την βοήθεια του ηλεκτρικού αρμοστήρα, συσκευής που χρησιμοποιούμε για να κολλάμε το σύρμα του πλαισίου με το φύλλο κηρήθρας, αφαιρούμε το σύρμα από το πλαίσιο...
τεμαχίζουμε την κηρήθρα
και την τοποθετούμε σε ειδικά διαφανή συσκευασία(ΤΡΙΤΩΝ ΠΛΑΣΤ- τηλ 210 5740712- Νο 157 , διαστάσεις 8 Χ14,5 εκ. με 192 τεμαχια η συσκευασία και κόστος 0,25 ευρώ + ΦΠΑ, (τιμή 2010)

με την ταινία ασφαλείας φυσικά
μέλι που αναδύει αρώματα της άνοιξης τα οποία σε συνδυασμό με το μέλι από κάστανο και βελανιδιά δίνει μια πρωτόγνωρη γεύση στο στόμα...

4 σχόλια:

Βασίλης Αλιχός είπε...

Μπράβο ¨Ανθιμε είσαι πολυ ωραίος πάντα τέτοια!!!

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Με τέτοιες αναρτήσεις διαγείρεις τα στοματικά μου υγρά.!!!
{κοινώς «μου τρέξανε τα σάλια»)

simvlos είπε...

Μου μυρίζει θαύμα γεύση!!!

evangelos naxios είπε...

Καποιους ανθρωπους πολυ τους καμαρωνω!!!