Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ:ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΙΕΡΕΑΣ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣΠΛΑΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 0030 23530 51098
4 σχόλια:

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Μπράβο Ανθυμε για το αφιέρωμα στον π. Βαγγέλη , δεν πρόλαβα να δω όλα τα βίντεο ( θα τα δω κάποια στιγμή).
Έχω γνωρίσει τον π.Βαγγέλη προ τριετίας σε μιά εκπαιδευτική "εκδρομή " που κάναμε με δυό φίλους.
Είναι , θα τολμούσα να πω απο τους πρωτοπόρους της σύγχρονης μελισσοκομίας , μια πηγή γνώσεων, και ένας άνθρωπος που χαίρεται να βοηθά και να στηρίζει τους μελισσοκόμους.

Μια εργατική μέλισσα
(κουβέντα του Θεοδόση για άλλον μελισσοκόμο , την οποία δανείζομαι απ τον φίλο μας).

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ είπε...

ΕΙΝΑΙ από τους πρωτοπόρους της σύγχρονης μελισσοκομίας, μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν αυτόν, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα στον τόπο μας.
Ακούραστος , επίμονος και συγχρόνως υπομονετικός , μια πραγματική ΜΕΛΙΣΣΑ ,είναι άξιος θαυμασμού, είναι πρότυπο για όλους εμάς.
Ένας πραγματικός ΚΥΡΟΣ ΓΡΑΝΑΖΗΣ!!!

Επόπτης είπε...

Πολύ καλό

evangelos naxios είπε...

Μπραβο αδελφε!!!

ειχα την τυχη,την τιμη,να ειμαι αρκετες ωρες διπλα του,τι να γραψω........θα πω μονο τρεις λεξεις γνωση,αγαπη,ταπεινωση!!!!!!!!!!!!!!

γνωρισα και δυο μαθητες του τον Βαγγελη Καλατζη και τον Γιωργο τον Τρικαλινο,αυτους τους εκανε καλυτερους απο τον διδασκαλο τους......