Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ


Σύμφωνα με πληροφορίες του απεσταλμένου μας στον Νομό Κοζάνης(!!!), κατά την διέλευση κοπαδιού προβάτων από βοσκό, μέσα και δίπλα από μελισσοκομείο συναδέλφου μελισσοκόμου, αναποδογυρίστηκαν πάρα πολλές κυψέλες διώροφες και τριώροφες, με αποτέλεσμα τον θάνατο, από τσιμπήματα εξαγριωμένων μελισσών τουλάχιστον 150 πρόβατων!!!.

Επίσης υπήρξε λεηλασία των αναποδογυρισμένων κυψελών από τα άλλα μελίσσια, με συνέπεια την δραματική απώλεια πολλών χιλιάδων μελισσών και πολλά μελισσια γίνανε από πολυώροφα με μόνο 3 πλαίσια πληθυσμό.

Υπήρξε αλληλοκατηγορία των δύο μερών και οι απαραίτητες μηνύσεις, φυσικά.

3 σχόλια:

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Τι το ήθελε να περάσει απο κει ο βοσκός , τραγικό πάντος κι απο τις δύο μεριές.

Ανώνυμος είπε...

ο τσοπάνος ήταν σκέτος ((τσοπάνος)).

ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ίσως αν και οι δύο πλευρές είχαν μεγαλύτερη προσοχή να είχε αποφευχθεί το όλο συμβάν....μαι σας παραπέμπω στο λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση του Κώστα Ελευθερίου http://marathon-honey.blogspot.com/2011/02/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html