Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ-ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Με ένα πανό που γράφει το σύνθημα στα ισπανικά και τα ελληνικά «Είμαστε ξύπνιοι. Τι ώρα είναι; Ώρα να φύγουν!» πάνω από 20.000 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα (μέσω facebook) για κινητοποιήσεις τύπου Ισπανίας και στην Ελλάδα.

Στο Σύνταγμα έχουν συγκεντρωθεί κυρίως νέοι, οι οποίοι κατά διαστήματα φωνάζουν σύνθηματα, όπως «κλέφτες κλέφτες». Το κλίμα είναι ήρεμο, ενώ η προσέλευση συνεχιζόταν μέχει και τις 9 το βράδυ.

Η συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος μετρούσε ήδη από πάνω από 14.000 συμμετοχές στο Facebook.
Πάνω από 5.000 άτομα έχουν συγκεντρωθεί και στο Λευκό Πύργο, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Στο Βόλο η συγκέντρωση πραγματοποιείται στην παραλία της πόλης, έξω από το κτίριο «Παπαστράτου». Συμμετέχουν πάνω από 400 άτομα.

Ανάλογες συγκεντρώσεις οργανώθηκαν μέσω Facebook και σε άλλες πόλεις, όπως στα Χανιά (πάνω από 700 άτομα), στο Ηράκλειο (πάνω από 1.000 άτομα), στην Πάτρα (πάνω από 1.500), στα Ιωάννινα (πάνω από 500 άτομα) και στη Λάρισα (πάνω από 250 άτομα).


Συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται στις πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας με μικρότερη συμμετοχή.

«Η λέξη Αγανακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας» γράφουν οι διαχειριστές της ομάδας «Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα».

«Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες» τονίζουν.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: