Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

1η ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣΓια πρώτη χρονιά ο Δήμος Πέλλας διοργανώνει Ανθοέκθεση, στον χώρο του Πολυκέντρου ( παλιό Νοσοκομείο) Γιαννιτσών, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να προμηθευτούν πολύχρωμα φυτά και λουλούδια, εντυπωσιακές συνθέσεις και είδη ανθοκομίας.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., η οποία θα διαρκέσει από τις 21-28 Μαΐου 2011 από τις 10.30 πμ-23.30μμ ενώ ξεχωριστό τόνο θα δώσουν και οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η τελετή εγκαινίων θα γίνει το Σάββατο 21/05/2011 στις 19.00μμ

Ο μελισσοκομικός Σύλλογος Ν.Πέλλας θα συμμετέχει συμβολικά γιατί λουλούδια και μέλισσα πάνε μαζί!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανέστης Θ.Κετσετζίδης είπε...

Άνθιμε
μάλλον μεσοβδόμαδα θα έρθω στην έκθεση.
Καλή επιτυχία.