Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΠΡΟΠΟΛΗΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΙΤΑ

Η συγκεκριμένη πλαστική σήτα, έχει το μειονέκτημα ότι δεν είναι πολύ ευλύγιστη και εάν την βάλεις στην κατάψυξη αρκετές φορές και το παρακάνεις σε πίεση, θα σπάσει.
Την προμηθεύτηκα(πολλά μέτρα) πριν από αρκετά χρόνια από μαγαζί με πλαστικά είδη σε πάροδο της οδού Φράγκων στην Θεσσαλονίκη, μου κόστισε εάν θυμάμαι καλά γύρω στα0,50 λεπτά.
Την ίδια πουλάει και το γνωστό κατάστημα ΣΟΥΑΝΗ, στην Θεσσαλονίκη γύρω στο 1 ευρώ.
Τελευταία αγόρασα δίχτυ για συλλογή ελιάς, πολύ ευλύγιστο, πράσινου χρώματος, θα το δοκιμάσω και θα δούμε.
Την σήτα μπορούμε να την αφήσουμε όλο τον χρόνο πάνω στην κυψέλη,η μέγιστη συλλογή της πρόπολης πάει παρέα με την μέγιστη συλλογή γύρης.1 σχόλιο:

kkokinos είπε...

Καλημερα Ανθιμε!
Δωσε σε παρακαλω πληροφοριες για αυτη την πλαστικη σιτα, που την βρισκουμε ποση διατομη εχουν οι τρυπες,ποσο καιρο την αφηνουμε!
Ευχαριστω.