Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!

3 σχόλια:

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Τόν Οκτώβριο ,πρίν "ωριμάσουν" τα πράγματα όσο σήμερα ,σχετικά με την προπαγάνδα που λές,σε ανάρτηση του ΕΡΕΥΝΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ έκανα το σχόλιο
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=7154064036259779712&postID=1858465428983904619
Τότε κανείς δέν του έδωσε συνέχεια.
Ισως συμφωνούσαν ?? Μάλλον όχι.
Εστω και σήμερα είναι ακόμη καιρός να αντιδράσουμε.
Υπάρχουν τρόποι.

explore.bees είπε...

Καλησπέρα και καλή χρονιά .

Μπράβο πρώτα από όλα στην ανάδειξη του θέματος .
Όπως έλεγε και το τραγουδάκι : ο ήλιος τρέφει τα παιδιά και ο ύπνος τα μοσχάρια.
Και αφού δεν βγαίνουμε στον Ήλιο όπως παλιότερα * μάλλον είμαστε μοσχάρια .
H κατάντια στην οποία έχει περιέλθει ο Έλληνας είναι πάρα πολύ σοβαρή .
Μέχρι πρόσφατα όποιος φώναζε και έγραφε την γνώμη και την άποψη η οποία συμφωνούσε και με την δική σου , χαρακτηριζόταν το λιγότερο ως γραφικός .

Η προπαγάνδα που ηφιστάμεθα με απώτερο σκοπό την εξόντωση ή την ενσωμάτωση του Ελληνικού στοιχείου δεν είναι τωρινή , συνεχίζεται επί αιώνες και θα είχε επιτευχτεί αν δεν βρίσκονταν μερικοί αγράμματοι Έλληνες ** και ξυπνούσαν τότε τους υπόλοιπους .

Υπάρχουν όμως δυστυχώς ακόμα και σήμερα Έλληνες που όταν διαβάσουν από κάποιον κάτι που είναι αντίθετο σε αυτό που τους έχουν από αιώνες διαποτίσει ,, αρνούνται έστω να το δουλέψουν στο μυαλό τους , χαρακτηρίζοντας αμέσως τον άλλον σαν Άθεο ή Εθνικιστή .

Σαν γόνος ανθρώπων *** που εκδιώχτηκαν αρνούμενοι να ενδώσουν στον οθωμανισμό στον εβραϊσμό αλλά κυρίως στην πολιτική και θρησκευτική καθοδήγηση , έχω ακούσει διάφορα τα οποία όμως αντί να με κάνουν να υποκύψω στον ΩΧαδελφισμό που τόσο ακούγεται στις μέρες μας με κάνει να αντιστέκομαι ακόμα ποιο πολύ .

Έτσι πρέπει να αισθάνεται και να πράττει κάθε Έλληνας ο οποίος θέλει να λέγεται και να παραμένει Έλληνας .

Και πάλι μπράβο .
Να είσαι καλά
Χρήστος Μαραγκός

Σημ . * Ο κόσμος έβγαινε βόλτα , συζητούσε με τους φίλους !!! του , και δεν έμενε κολλημένος σε κάθε τι που εσκεμμένα τον αποχαυνώνει στην τηλεόραση .

** Τι λόγια ξεστόμισε το Οργουελικό γουρούνι που τολμά να βρίσκεται στην κυβέρνηση :::

*** Είμαι κατά το ήμισυ πόντιος αλλά δεν θέλω να κάνω θεραπεία .

IxNiLaTiS είπε...

Έχω βγάλει εδώ και χρόνια την τηλεόραση από την ζωή μου. Εκτός του ότι δεν προλάβαινα, δεν είχε και τίποτα να δώ.

Η "προετοιμασία" που κάνει στον Ελληνικό κόσμο δεν είναι για να μην πολεμήσει τους Τούρκους σε περίοδο πολέμου, διότι πόλεμος δεν νομίζω ότι θα γίνει. Ο πόλεμος και η τουρκική κατοχή κάποια στιγμή θα γυρίσουν εναντίον των Τούρκων.

Άλλο πράγμα θέλουν.

Θέλουν την λεγόμενη "Ειρηνική Εισβολή"
Θέλουν να μην αντιδράσουμε όταν ξεκινήσουν να μπουκάρουν στην Ελλάδα κατά χιλιάδες ως μετανάστες (Σήμερα η Τουρκία έχει περί τα 70εκ. πληθυσμό) .

Θα εγκατασταθούν, θα αυξηθούν και θα πληθύνουν, και τελικά θα είμαστε μειονότητα μέσα στο κράτος μας. Όχι μόνον μειονότητα θα είμαστε, αλλά πρόσφυγες. Πρόσφυγες μέσα στο ίδιο μας το κράτος.

Θα ονομάζονται Έλληνες πολίτες αλλά Οθωμανοί στο θρήσκευμα, και θα μας ξεκάνουν με διάφορα κόλπα όπως ξέκαναν και τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, αφού πλέον η Ελληνική βουλή θα αποτελείται από Τούρκους (Έλληνες πολίτες, Οθωμανούς).

Όταν έρθουν 10 – 15 εκατομμύρια Τούρκοι εδώ και έχουν το δικαίωμα του εκλέγεις και εκλέγεσθαι, λογικό δεν είναι να ψηφίζουν τους δικούς τους;

Υπάρχει όμως και λίγο φως στην υπόθεση. Τουλάχιστον έτσι βλέπω εγώ που μπορεί να είμαι και φαντασμένος.

Δηλαδή, πιστεύω πως ο Ελληνισμός για κάποιο διάστημα θα υπάρχει μόνον σε «ειδικό πνευματικό τόπο» όπως επέζησε έτσι και ο Εβραϊσμός μέσα στις στοές τους, και "υπογείως" έφτασε εκεί που έφτασε.

Έχουμε αποδείξει ως λαός, ότι έχουμε την απαιτούμενη συνοχή και ενέργεια μόνον όταν κινδυνεύουμε. Για αυτό και μας το πάνε λάου – λάου. Με το μαλακό μην ξυπνήσουμε.

Όμως δεν κοιμόμαστε όλοι. Θα φτιάξουμε ( έχουμε πλέον ξεκινήσει) τις Ελληνικές Στοές μας, και από την άλλη θα θυμηθούμε αυτή την έρμη την Ορθοδοξία μας που μας την τσαλάκωσαν. Αυτό που θα μας κρατήσει τελικά είναι το δίπολο «Ελληνική Φιλοσοφία – Ορθοδοξία», όσο και αν αυτά τα δύο φαίνονται αντιφατικά.

Φοβόσαστε για τον Ελληνισμό και δεν γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε;
Να πιάσετε επιτέλους να διαβάζετε Έλληνες Φιλοσόφους, και να πηγαίνετε εκκλησία.

Δεν έχουμε πιά άλλα στηρίγματα.