Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

διαγωνισμό αναρτήσεων δεν λήγει(μέχρι νεωτέρας!!) την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010, ώρα 9 το πρωί.

Η διαδικασία για την ανάδειξη της “Kαλύτερης Mελισσοκομικής Aνάρτησης του 2010 σε Eλληνικό Blog” από τα μέλη του φόρουμ Melissologia H.B.F. αρχίζει…

goustaro

Ακολουθούν οι προτεινόμενες αναρτήσεις εδώ (από μέλη του φόρουμ κ.λ.π. οι οποίες θα ανεβαίνουν σταδιακά), ώστε να τις διαβάσετε και να διαλέξετε ποιες σας αρέσουν περισσότερο για να τις ψηφίσετε.

Η διαδικασία έχει ως εξής…

Για κάθε προτεινόμενη ανάρτηση υπάρχει ένας κωδικός αριθμός συμμετοχής και το link προς το blog για την ανάρτηση. Για να δείτε όλη την ανάρτηση θα πρέπει να πατήσετε το link της. Να θυμάστε πως αξιολογούμε μόνο το περιεχόμενο της αρχικής ανάρτησης, όχι τα σχόλια σε αυτήν ή τη γενική παρουσία του blog. Αν θέλετε ξαναδιαβάστε αυτό.

Για να διευκολυνθείτε σημειώστε κάπου σε ένα χαρτί το κωδικό αριθμό συμμετοχής από τις αναρτήσεις που σας άρεσαν.

Στην διαδικασία της ψηφοφορίας έχουν δικαίωμα μόνο τα μέλη του φόρουμ Melissologia H.B.F., και κάθε μέλος μπορεί να ψηφίσει από μια (1) έως και δέκα (10) διαφορετικές αναρτήσεις εντός κάθε δεκάδας (π.χ. # 151 – 160 μπορείτε να ψηφίσετε από 1 έως και τις 10 αναρτήσεις της δεκάδας) και ψηφίζεται σε όλες τις δεκάδες..

Πληροφοριακά διαβάστηκαν όλες οι αναρτήσεις που δημοσιεύτηκαν στα γνωστά σε μας blog από 01.01.2010 έως και 30.11.2010 ώστε να είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνετε.

Το post αυτό παραμένει ανοιχτό για τυχών απορίες, ερωτήσεις κλπ που έχουν σχέση με τον διαγωνισμό.

Καλό διάβασμα study …. και σε λίγες μέρες αρχίζει η ψηφοφορία!!! cheers

οι προτεινόμενες αναρτήσεις εδώ

_________________
Melissologia H.B.F.
Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσε

2 σχόλια:

Foris Mouratidis είπε...

Ωραια.Μετα απο αυτο θα κανουν διαγωνισμο με τον πιο ομορφο μελισσοκομο,την πιο ωραια κυψελη και την πιο ομορφη βασιλισσα.

mygonimo είπε...

Φόρη
αν είναι για τον ποιό όμορφο βάλε υποψήφιος,έχεις το ψήφο μου.
Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό.