Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ-ΝΕΟ ΑΙΜΑ -Η ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Θέλω να παρουσιάσω την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη μου επαφή σαν πρωτοετής φοιτητής Γεωπονίας ήταν το 1986, τότε πρωτοσυνάντησα έναν Κύπριο Δάσκαλο με την χαρακτηριστική προφορά της πατρίδας του(μας !!), ήρεμο με μεγάλη μεταδοτικότητα σε αυτά που μας μάθαινε για την μέλισσα και τον κόσμο της, για το περιβάλλον που ζει.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά, η ίδια του αγάπη και πάθος για το έντομο αυτό, μεταδίδεται σαν φάρος στους νέους φοιτητές, εμπλουτισμένη με νέα ανανεωμένη ομάδα πολύ αξιόλογων συνεργατών, DREAM TEAM κατά την ταπεινή μου άποψη, οι οποίοι έχουν το ίδιο πάθος ,αγάπη , μεταδοτικότητα, επιμονή και υπομονή σε αυτό που κάνουν.

Εύχομαι ολόψυχα να θέτουν υψηλούς στόχους και να τους πραγματοποιούν, για το καλό του απλού αγνού μελισσοκόμου, για την πρόοδο της Ελληνικής Μελισσοκομίας.

1 σχόλιο:

Markianos Koutroulis είπε...

Ανθιμε
Η Ελλάδα τούς χρειάζεται τέτοιους μεγάλους δασκάλους,μακάρι νά υπήρχαν αλλοι 20,τούς χρειάζεται η μελισσοκομία καί ο μελισσοκομικός κόσμος.Κρίμα πού δέν μπορεί νά βρίσκεται παντού,μεταδίδοντας τήν γνώση του καί τήν αγάπη γιά τήν μέλισσα.