Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Υποστηρίξτε την παγκόσμια εκστρατεία για τη Μακεδονία


Αγαπητοί φίλοι

Η εκστρατεία για τη Μακεδονία έπειτα από τρεις μήνες πορείας, έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής τον χαμηλών προσδοκιών αριθμό των 7.205 υπογραφών. Η προσέλευση συμμετοχών, αν και σημαντική, δεν συνάντησε τις προσδοκίες μας. Πολλοί από τους συμμετέχοντες δεν ανάρτησαν το λογότυπο της εκστρατείας στις ιστοσελίδες τους , δεν έκαναν μάλιστα καν μνεία σε αυτήν. Δεν μπορούμε να περιμένουμε θετικά αποτελέσματα εάν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες δεν γνωστοποιούν την εκστρατεία και τη συμμετοχή τους σε αυτήν.

Εξακολουθούμε ωστόσο να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατορθώσουμε περισσότερα, γι’ αυτό ζητούμε από όλους τους συμμετέχοντες Οργανισμούς και Ενώσεις να προωθήσουν την Εκστρατεία, καταστώντας την έτσι γνωστή παγκοσμίως।

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΔΩ


Την εκστρατεία συνυπογράφουν έως τώρα:

Ανεξάρτητο Ελληνικό Δίκτυο - Πανμακεδονικές οργανώσεις Υφηλίου (Καναδά, ΗΠΑ, Ευρώπης, Αυστραλίας και Αφρικής) - Ελληνο Αμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο (HANC) - Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κέντρο (HEC) - Ελληνικό Κογκρέσσο του Κεμπέκ - Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - Αυστραλιανό Μακεδονικό Γνωμοδοτικό Συμβούλιο (AMAC)

Δεν υπάρχουν σχόλια: