Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Άσχετοι με την Οικονομία οι Γερμανοί

Λιγότερη γνώση από τους άνδρες έχουν οι Γερμανίδες στα οικονομικά ζητήματα, αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα.

Έρευνα που πραγματοποίησαν 13 οικονομολόγοι για λογαριασμό του βερολινέζικου Ερευνητικού Ινστιτούτου για την Εκπαίδευση Max Planck και του Πανεπιστημίου Zeppelin και η οποία δημοσιεύθηκε στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt διαπίστωσε επίσης ότι περίπου το ένα τρίτο των Γερμανών δεν γνωρίζει το όνομα του υπουργού Εθνικής Οικονομίας της χώρας, Ράινερ Μπρούντερλε.

Στο πλαίσιο της έρευνας ερωτήθηκαν περίπου 1.300 Γερμανοί και διαπιστώθηκε ότι περίπου οι μισοί από αυτούς δεν γνώριζαν έστω κατα προσέγγιση το ποσοστό ανεργίας της χώρας τους.

Περίπου τα τρία τέταρτα δεν έχουν πλήρη γνώση για το πώς βγαίνουν τα ποσοστά επί τοις εκατό, ενώ ένας στους τέσσερις δεν γνωρίζει ότι στη χώρα λειτουργεί η οικονομία της αγοράς.

Η γνώση οικονομικών θεμάτων αυξάνεται ευθέως ανάλογα με την πρόοδο της ηλικίας και την αύξηση εισοδήματος. Οι άνδρες έχουν σαφώς καλύτερες επιδόσεις από τις γυναίκες.

Η έρευνα έγινε ώστε να ελεγχθεί μια μέση αντίληψη των οικονομικών θεμάτων και όχι, φυσικά, μια εμπεριστατωμένη γνώση των θεμάτων που αφορούν την Οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: