Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΝΤΑΚΥΨΕΛΙΔΙΟ ΑΠΟ ΦΕΛΙΖΟΛ- ΜΕΡΟΣ Β

Αποφασίσαμε 4 φίλοι να κάνουμε 100 πεντακυψελίδια σύμφωνα με τις διαστάσεις για χρήση την επόμενη άνοιξη μια και καποια που χρησιμοποιήσαμε είναι 5 χρόνια τώρα και αντέχουν ακόμα!!
καλύτερη είναι η χρήση βιδών 5mm πάχος

12 σχόλια:

MELITASOS είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΘΙΜΕ. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΛΙΖΟΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ DAW. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΤΛΑΚΟΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

ΑΠΕΦΥΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΠΛΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΟΧΗ ΕΑΝ ΤΟ ΒΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Η ΤΣΙΜΕΝΤΟΧΡΩΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΛΥ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΦΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΓΔΑΡΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ ΠΑΛΙ.
ΒΑΖΕΙΣ ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΒΑΛΑ ΑΤΛΑΚΟΛ.
ΕΑΝ ΒΡΕΙΣ ΦΕΛΙΖΟΛ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΝΑ ΚΥΒΙΚΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

evangelos naxios είπε...

Φοβερε αδελφε καλο μηνα σε ολους!Αυριο ετοιμαζομουν να ξεκινησω και εγω,τωρα που λες για το σληρο με φρεναρες,φετος εβαλα μεσα καθετο σκληρο για ζεστη και να μικρινω τον χωρο,λες υπαρχει προβλημα????

ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ είπε...

Καλό μήνα σε όλους!
Εδώ και τρία χρόνια δουλεύω με το σκληρό (μπλέ) και τα μελίσσια δουλεύουν άριστα,χωρίς "παρενέργειες".
Μάλιστα τώρα ξεχειμωνιάζουν 15 παραφυάδες και μπορώ να πώ καλύτερα από μερικά που είναι σε κανονικές κυψέλες.
Ανθιμε γιατί να είναι μόνο για το καλοκαίρι?Δεν περιορίζουμε τον χώρο των κανονικών κυψελών για να μη έχουμε απώλεια θερμότητας?

Corfu bee είπε...

Ανθιμε γεια σου χωρίς να ξέρω σίγουρα νομίζω ότι το μπλε φελιζολ θα κάνει την ίδια δουλειά αν όχι και καλύτερη εννοείται στην κατασκευή .... την πατούρα που θα πατούν τα πλαίσια πως την έφτιαξες ?? θα βάλεις λαμαρίνα ??? αυτό το σχέδιο θέλω να δω πως φτιάχνετε το λαμαρινάκι

ΜΕΝΤΕΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Άνθιμε το φελιζολ πως το έκοψες ?

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Μπράβο Ανθιμε, ωραία δουλειά. Ευχομαι να γεμίσουν γρύγορα με νέα και γερά μελίσσια.

meliritos είπε...

Ανθιμε καλο μηνα και καλη εβδομαδα πολυ καλη δουλεια σου ευχομαι να τα γεμισεις ολα.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΜΠΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ,

ΓΙΩΡΓΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΜΝΣΗ ΑΠΛΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΝΩΝΩ,

CORFU BEE Η ΠΑΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΣΩΣ ΜΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,

ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕΓΑΣ ΜΕ ΨΙΛΟ ΠΡΙΟΝΙ ΜΟΝΗΣ ΦΟΡΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΠΛΗ ΠΕΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ, ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΧΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΨΙΛΟ ΔΙΣΚΟ ...ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΩ,

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ MELIRITOS ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ είπε...

Στην πατούρα πρέπει να μπεί υποχρεωτικά λαμαρίνα,γιατί με την πρόπολη και το κρύο αποκόπτονται κομάτια του φελιζόλ όταν πάμε να βγάλουμε τα τελλάρα.

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Έτσι μπράβο γερά να βλέπω προετοιμασίες η άνοιξη φθάνει.

kkokinos είπε...

Ανθιμε γεια χαρα και απο Αθηνα!
Ευχαριστω για τις συμβουλες ,θα το δικιμασω και θα σε πω!!!!!
Αν εχεις καμμια αλλη φωτο απο σχεδια
για τα πενταρακια δωστα στο λαο!