Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2010

Εcosia: η "πράσινη" μηχανή αναζήτησης

Είναι δυνατό να "σερφάρει" κανείς στο Internet και να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος; Κι όμως είναι. Η WWF έθεσε σε λειτουργία ένα σχετικό project, τη μηχανή αναζήτησης Ecosia, η οποία υπόσχεται ότι με κάθε αναζήτηση που κάνετε με αυτήν σώζετε δύο τετραγωνικά μέτρα δάσους.

Η περιβαλλοντική οργάνωση WWF άδραξε την ευκαιρία της Διάσκεψης του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, ώστε να παρουσιάσει τη νέα μηχανή αναζήτησης της. Υπόσχεται, δε, ότι με κάθε αναζήτηση που κάνετε με αυτήν, η WWF θα φροντίζει ώστε να σώζονται δύο τετραγωνικά μέτρα τροπικών δασών στο νοτιοαμερικανικό Εθνικό Πάρκο Juruena του Αμαζονίου. Αυτό το project του WWF χρηματοδοτείται από τα διαφημιστικά έσοδα των links των χορηγών και από τα κλασικά banners.

Το, δε, υπολογιστικό κέντρο της Ecosia υποστηρίζεται, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Christian Kroll, προγραμματιστή και εμπορική διευθυντή της μηχανής αναζήτησης, από οικολογικά παραγόμενη ενέργεια. Επιπλέον η Ecosia βασίζεται στις μηχανές αναζήτησης Bing της Microsoft και στην τεχνολογία αναζήτησης της Yahoo.

Η οικολογική μηχανή αναζήτησης έχει τεθεί σε λειτουργία από χθες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε στη διεύθυνση ecosia.org.

Επίσης:

http://www.ecosearch.org

http://www.goodsearch.com

http://goodtree.com

http://www.greenmaven.com

http://www.ecoseek.net/

http://www.treehoo.com/

http://www.ecocho.com/