Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ -ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ






Διπλός φράχτης με ρεύμα υψηλής τάσης που χωρίζει το Ισραήλ από την Δυτική Όχθη







τα τείχη που στήθηκαν μεταξύ Ισραηλ και Δυτικής Όχθης

αγόρια και κορίτσια 18-20 ετών!!!




.




4 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

Αδελφε μου καλημερα,σε αυτον τον κοσμο ειναι πως θα σε χαρακτηρισουν,τι ταμπελα θα σου βαλουν.Εαν σε ονομασουν τρομοκρατη,λαικιστη,αναρχικο δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,εαν εισαι στους δυνατους,στην εξουσια ειναι δικαιωμα σου αναμφισβητητο,μπορεις να κλεβεις,μπορεις να βασανιζεις,μπορεις να σκοτωνεις,μπορεις να πολεμας(αλωστε πολεμας την τρομοκρατια,τους αναρχικους,τους κακους....)μπορεις να εχεις μεχρι και πυρινικα(τα δικα μας ειναι καλα)οι τρομοκρατες,οι αλλοι....εσυ εχεις δικαιωμα τα παντα και μαλιστα δικαιουσε να σε τιμησουν οι ......ανθρωποι του πνευματος ,οι ακαδημαικοι,εχεις ολα τα χαρακτηριστηκα για βραβειο νομπελ,οι δικες μας οι σφαιρες,οι βομβες ειναι για το καλο.......και παει λεγοντας....εσυ εχεις το δικαιωμα να μου κλεινεις τους δρομους αλωστε ειναι δημοκρατικο σου δικαιωμα η απεργια,εγω ο γιατρος να κλεισω το νοσοκομειο να παιθανει ο αρρωστος,εγω ο αεροπορος,ο αρματιστης,εγω που χειριζομαι πυραυλους ,μηπως εγω ζω στον "παραδεισο" ειμαι ευτυχισμενος απο τους νομους,τις πολιτικες??? εγω πως θα ενεργεισω για να ασκησω πιεση στην καθε κυβερνηση????να κλεισω τα νοσοκομεια??να κατεβασω τ'αρματα ??? να κατεβασω τα αεροπλανα οπως εσυ κατεβαζεις τα τρακτερ??? μα αυτο δεν ειναι δημοκρατια,ειναι χουντα...ενω εσυ το δικο σου το βαφτησες δημοκρατικο σου δικαιωμα να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου......τρελα,τρελα....

Ανώνυμος είπε...

Στη Μέση Ανατολή έχουν χυθεί τόννοι αίμα. Αλλά αυτό δεν είναι η πηγή το προβλήματος. Τα ΜΜΕ σε κάθε χώρα παρουσιάζουν το θέμα όπως τους συμφέρει. Π.χ. στην Αμερική υπάρχει τυφλή υποστήριξη στο Ισραήλ ενώ τα ελληνικά ΜΜΕ προβάλουν το θέμα λες και οι Παλαιστήνιοι είναι τα αθώα θύματα που ομοιάζουν με αρνάκια. Και οι δύο απόψεις είναι λάθος.

Ένα απ'τα παρατράγουδα αυτής της κατάστασης είναι ο φανατισμός των ανθρώπων υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς. Π.χ. στην Ελλάδα συντριπτική πλειοψηφεία είναι υπέρ των παλαιστηνίων.

Εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση σ'όλους αυτούς που με τόση ευκολία κατηγορούν τους μέν ή τους δε: Ποιοί κατοικούσαν σ' αυτή τη γη πρώτοι απ' όλους; Οι Ισραηλινοί ή οι Παλαιστήνιοι; Τι λέει η Ιστορία; Γιατί ανατρέχουμε στην Ιστορία όταν πρόκειται για τα προβλήματα με τη FYROM ή την Τουρκία, και δε βλέπουμε ότι η Ιστορία λέει πως τα εδάφη είναι των Ισραηλινών; Γιατί;

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ...

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

http://www.koutipandoras.gr/article/30091/liga-logia-gia-vivlio-pos-epinoithikan-oi-evraioi-toy-shlomo-sand