Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ-ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ

NO COMMENT...

Ημερομηνία: Κυριακή, 14 Δεκέμβριος 2008, 14:10

Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24χρονος αστυνομικός,θύμα κουκουλοφόρων του 2007.

Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.
Ποιος είναι ο αστυνομικός;Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκληταδολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

Γι' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει, κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες, κανένας ψευτοδημοκράτης μπλογκερ δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή.

8 σχόλια:

beelovers είπε...

Αυτά δεν τα λένε οι δημοσιογράφοι. Δεν τους συμφέρουν . Ζητάω την άδεια σου να αναρτήσω στο μπλόκ μου αυτή την ανάρτηση.

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Κανένα σχόλιο Κυριε Ανθυμε.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΑΠΛΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΟ Η ΑΣΠΡΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Κάνένα σχόλιο.Μόνο μεγάλος θυμός.

ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ είπε...

Ετσι είναι κύριοι.
Οι πουστονιοδημοσιογράφοι δεν έχουν την ίδια ευαισθησία απέναντι σ΄αυτό το κακόμοιρο παιδί και στους γονείς του,λες και δεν ήταν άνθρωπος αυτός,αυτός που μαζί με άλλους συναδέλφους του εντέλλονται από την πολιτική και φυσική ηγεσία τους για την φρούρησή τους,ωσάν να είναι οι σωτήρες του Εθνους μας αυτοί οι πλουσιοπάροχα αμοιβόμενοι,ενώ οι υπόλοιποι Ελληνες στενάζουν από την ανέχεια.
ΑΙΣΧΟΣ,ντροπή και αηδία για αυτούς που δήθεν κόπτονται για την αντικειμενική πληροφόριση.......

πατεντιάρης είπε...

Η δολοφωνία ενός υπαλλήλου όπως φαίνεται 1) ΔΕΝ πουλάει , 2) ΔΕΝ διεγείρει το κοινό αίσθημα 3) ΔΕΝ βοηθάει τα σχέδια των "..." δημοσιγράφων , ή το ορθό , των αφεντικών των δημοσιογραφών που ουσιαστηκά χειραγογώντας την κοινή γνωμή , παρουσιάζοντας συνήθως τη μισή αλήθεια , ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις , πρόσωπα κλπ.
Άνθιμε μπράβο σου για την ευαισθησία που δείχνεις και τη σφαιρικότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τα γεγονότα!
Θα αναπαράγω κι εγώ μετά το Βασίλη την ανάρτηση σου γιατί τελικά ίσως είναι ο μόνος τρόπος να μεταδωθούν και να γνωστοποιηθούν ειδήσεις που δεν πουλάνε.

beelovers είπε...

έστειλα την ανάρτηση και στον Αυτιά αλλα δεν ίδρωσε το αυτάκι του . Βλέπεις ο θάνατος ενός ένστολου είναι ασήμαντος . ΜΠΡΑΒΩ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΜΕ

Unknown είπε...

Τι να πει κανεις..

φωτοβολταικα προσφορα