Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2008

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΕΛΛΗ-ΕΔΕΣΣΑ(ΤΡΕΙΛΕΡ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΥΨΕΛΩΝ )


Ο Νίκος Βελλής(πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Έδεσσας), αιώνιος έφηβος μελισσοκόμος, αεικίνητος με συνεχή παραγωγή βελτιώσεων τόσο σε κινητές βάσεις από αλουμίνιο(θα μπούν φωτο στο άμεσο μέλλον), σε μελιτοεξαγωγείς(με βραβεία ευρυσιτεχνίας), κλειδιά ,πυροσφραγίδες και πολλά άλλα.(ΦΩΤΟ το 2003).


Τα τρία τρέιλερ κουβαλούν 18 κυψέλες(το κάθε ένα), οι 6 είναι σταθερά βιδωμένες και 6+6 μετακινούνται αριστερά και δεξιά με ρουλεμάν.

2 σχόλια:

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Πολύ έξυπνη και χρηστική κατασκευή.

lingistis είπε...

Για όσους γνωρίζουν το Νίκο, ξέρουν πολύ καλά για τη άτομο αναφέρεστε… ο χαρακτηρισμός «αιώνιος έφηβος μελισσοκόμος» είναι υποτίμηση!!!
Τον θυμάμαι σε μια Δ.Ε.Θ. πριν τουλάχιστο 25 χρόνια με την «μηχανή του» (6πλαίσιο μελιτοεξαγωγέα, με φρένο, ανατροπή πλαισίων, ρυθμιζόμενο μοτέρ κλπ) που ήταν το τεχνολογικό επίτευγμα της εποχής!!! Από τότε έχει κατασκευάσει πάρα πολλά καλά και πραγματικά χρήσιμα πράγματα.
Αξίζει νομίζω να του κάνετε μια πλήρη αφιέρωση για να γνωρίσουν και άλλοι πόσα έχει προσφέρει στο κλάδο.