Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

Ανδρέας Θρασυβούλου: Ποτέ δεν μίλησα κατά των ιμβερτοποιημένων προϊόντων, υπάρχει πλαστοπροσωπία εις βάρος μου, και οι υπεύθυνοι αυτής της πράξης θα εντοπιστούν και θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη!!!


Ενημερώνομαι από τα μελισσοκομικά blogs όσο μπορώ περισσότερο αλλά δεν συνηθίζω να συμμετέχω ούτε με παρεμβάσεις ούτε με σχόλια.
Τα αποτελέσματα της έρευνας του Εργαστηρίου τα ανακοινώνω σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά καθώς επίσης και σε Διεθνή ή Ελληνικά Συνέδρια.
Αντιλαμβάνεστε την έκπληξή μου όταν πληροφορήθηκα ότι το όνομά μου εμφανίζεται σε διάφορα ιστολόγια να συζητά και να σχολιάζει μελισσοτροφή εμπορίου (Αpiinvert).
Πράγματι σήμερα διαπίστωσα παρεμβάσεις και σχόλια κάποιου κακόβουλου στα ιστολόγια «ΟΡΕΙΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑ» και «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΣΜΟΣ» ο οποίος με πλαστοπροσωπεί και υπογράφει με το όνομά μου, σαν Ανδρέας Θρασυβούλου.
Οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις δεν προέρχονται από εμένα, δεν είναι ο λόγος μου, δεν είναι το ύφος μου, δεν είναι η γραφή μου δεν είμαι εγώ.
Παρακαλώ τους διαχειριστές των ιστοσελίδων να μου αποστείλουν οποιαδήποτε στοιχεία θα βοηθούσαν να εντοπιστεί η ταυτότητα του κακόβουλου ώστε να προχωρήσω στα νόμιμα.
Ανδρέας Θρασυβούλου
thrasia@agro.auth.gr


ΥΓ. Φτάνει πια, έχει καταντήσει αηδία και διαστροφή τόσο πολύ λάσπη σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει αντικειμενικά τόσα πολλά στον χώρο της μελισσοκομίας να αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο.
 Μόνο αρρωστημένα μυαλά θα σκεφτόντουσαν τέτοια συμπεριφορά.
Φανταστείτε να συμβεί στον κάθε ένα από εμάς...

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: